Saariston herkulliset särkipihvit - Itämeren hyväksi

Teemat / Saariston herkulliset särkipihvit - Itämeren hyväksi

Pari vuotta sitten Palmia osallistui John Nurminen säätiön lähikalahankkeeseen, jossa Lagerblad Foods kehitti yhteistyössä Palmian kanssa saariston särkikalasta herkullisen tuotteen lounaspöytiin. Särkimurekepihvit ovat löytyneet Palmian lounasravintoloiden valikoimista siitä lähtien.

Ravintola Meritullissa nautitaan ekologisia särkipihvejä torstaina 11.10. Katso videolta särjen matka Itämerestä lautaselle! https://youtu.be/rufy2cq0Gtk

Lue Helsingin Sanomien juttu aiheesta täältä: www.hs.fi

JOHN NURMISEN SÄÄTIÖN LÄHIKALAHANKE

Tiesitkö, että Itämerestä kestävästi pyydetyn kalan syöminen on fiksu ja maistuva keino suojella rakasta mertamme? Kotimainen särkikala on herkullista ja terveellistä, ja sitä riittää meressä. Särkikalan arvostus on kovassa nousussa, ja särjestä osataan jo valmistaa monenlaisia herkkuja. Voisivatko suomalaiset tottua uudestaan syömään kotimaista särkikalaa, joka entisaikoina oli todella arvostettu herkku? Kysyntä ja tarjonta kulkevat käsi kädessä, ja kuluttajan valta on suuri. Siksi omilla valinnoilla on merkitystä.

Lue lisää: www.johnnurmisensaatio.fi/puhdas-itameri/lahikalahanke/

Lataa Palmia Lounas -sovellus

Palmia Lounas -sovelluksen avulla sinun on helppo tarkistaa menut, aukioloajat ja ravintolauutiset.

// %>