Earth Hour herättää keskustelua ruoan ilmastovaikutuksista
"Vuonna 2019 Earth Hour on Suomessa viidettä vuotta peräkkäin maailman suurin kynttiläillallinen, jonka tarkoituksena on herättää keskustelua ruoan ilmastovaikutuksista. Yksi merkittävimmistä arkipäivän ilmastoteoista on valita lautaselle lihan sijaan yhä useammin kasviksia ja kestävästi pyydettyä kalaa. Ruoalla on myös merkittäviä vaikutuksia luonnon monimuotoisuuteen." (https://www.earthhour.fi/tietoa/)
Me Palmialla osallistumme ilmastotalkoisiin tarjoamalla päivittäin ravintoloissamme ja ruokapalvelukohteissamme mahdollisimman paljon lähellä tuotettua sekä vastuullista ruokaa. Tämä tarkoittaa Palmialla mm. kotimaista lihaa (naudan, sian ja broilerin tuorelihat), WWF:n suositusten mukaista kalaa, päivittäisiä kasvisruokavaihtoehtoja, vastuullista kahvia, kestäviä pakkaus- ja materiaalivalintoja, ympäristöystävällisempiä pesuaineita sekä hävikin minimoimista monilla päivittäisiin prosesseihin liittyvillä keinoilla sekä myymällä hävikkiruokaa.
Lauantaina 30.3. Palmian pääkonttorilla Business Park Duettossa Helsingin Metsälässä sammutetaan valot klo 20.30-21.30 osoituksena siitä, että osallistumme omalla toiminnallamme ilmastotalkoisiin joka päivä.
Lue vastuullisuuteen ja ilmasto-teemaan liittyviä uutisia:
https://ruoka.palmia.fi/fi/ravintola/teemat/tiedatko-mita-syot/
https://ruoka.palmia.fi/fi/ravintola/teemat/reilun-kaupan-viikko-22-28-10/
https://ruoka.palmia.fi/fi/ravintola/teemat/havikkiviikolla-kiinnitetaan-huomiota-ruokahavikkiin-2/