Ajankohtaista

Verkkokaupasta herkut arkeen ja juhlaan

16.08.2022 09:26

Joko olet tutustunut uudistettuun verkkokauppaamme? Valikoimastamme saat sesongin parhaat leivonnaiset, makeat ja suolaiset kakut sekä herkkukassit ja lahjakortit.

Uudistettu verkkokauppa

Ruoan verkkokauppa mahdollistaa nopean ja helpon tavan ostaa herkullisia tilaustuotteita. Valikoimasta löytyy makeat ja suolaiset kakut sekä muut sesonginmukaiset leivonnaiset. Saatavilla myös vegaanisia kakkuja.

Osta maistuva lahja – Kokoamme herkkukasseja, joita yritykset voivat ostaa yhteistyökumppaneilleen muistamiseksi tai henkilöstölleen lahjaksi. Saat meiltä myös lahjakortit ravintoloihin.

Asiakas tilaa ja maksaa tuotteet etukäteen verkkokaupassa ja noutaa valmiiksi pakatun ja maksetun tilauksen ravintolasta. Tilauksen kuljetus lähialueelle on myös mahdollista. Verkkokaupan käyttö on helppoa ja maksuvälineenä käyvät verkkopankkimaksu, yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä MobilePay.

Verkkokaupan valikoima vaihtuu sesongeittain

Tuotevalikoimaa lisätään  myöhemmin syksyllä ja tuodaan valikoimaan erilaisia ruokatuotteita arjen ja etäpäivien helpottamiseen. Koko verkkokaupan valikoima vaihtuu muutaman kerran vuodessa ja tilattavana on aina parhaat sesonginmukaiset tuotteet.

Tutustu ja tee tilaus >verkkokauppa.palmia.fi 

Uutiseen liittyvät palvelut