Ajankohtaista

Palmian lounasravintoloissa myydään hävikkiruokaa mukaan

23.10.2020 08:13

Palmia myy lounasravintoloissaan hävikkiruokaa ResQ Club -sovelluksen kautta.

Hävikkiruokaa myydään mukaan

Palmian ravintoloissa myydään hävikkiruokaa ResQ Club -sovelluksen kautta. Ostamalla ylijäämäruokaa autat vähentämään hävikkiä sekä ympäristön kuormitusta. Samalla helpotat taloutesi ruokahuoltoa arjen kiireissä. 

Pelasta hävikkiruokaa ResQ Clubin sovelluksella

Palmian ravintoloissa on käytössä ResQ Club -palvelu, jonka kautta hävikkiruokaa myydään annoksina mukaan edulliseen hintaan. ResQ Clubin kautta myytävä ruoka ei ole ollut linjastossa esillä ja se on jäähdytetty ja kylmäsäilytetty asianmukaisesti. ResQ Clubia on hyvin helppo käyttää mobiilisovelluksella. 

"ResQ Club on suomalainen ruokahävikkiä vastaan taisteleva kasvuyritys. Yhdistämme ravintolat, kahvilat ja ruokakaupat kuluttajiin, jotka arvostavat laadukasta ja edullista ruokaa. Ruoka-alan toimijat pystyvät vähentämään ruokahävikkiään tuntuvasti ResQ:n avulla, keskimäärin markkinapaikallamme myydään 65% kaikista tarjotuista annoksista." (https://www.resq-club.com/fi/

Palmian ravintoloissa on myyty viimeisen vuoden aikana noin 6900 ResQ-annosta, joka vastaa lähes 17 230 kg säästettyjä CO2-päästöjä. 

Kaiken kaikkiaan Suomessa ResQ Clubin kautta myydyt annokset vähentävät CO2-päästöjä 400 tuhatta kiloa kuukaudessa, joka tarkoittaa esim. 65 matkaa maailman ympäri autolla, 330 lentoa Helsingin ja New Yorkin välillä tai 60 tuhatta kiloa herkullista ruokaa.

Lue lisää: https://www.resq-club.com/fi/