Pääsiäisenä on aikaa herkutella

Teemat / Pääsiäisenä on aikaa herkutella

Helpota pääsiäisen pitkien pyhien ruokahuoltoa tilaamalla pääsiäisherkkuja ennakkoon. Myynnissä on mm. rahkaleivonnaisia, ruokaisaa piirakkaa ja mehevää leipää. Kysy lisää ja pyydä ennakkotilauslomake omasta ravintolastasi. Pääsiäistuotteita on ostettavissa myös pääsiäisviikolla useiden ravintoloiden herkkutoreilta.

Pääsiäisen tunnelmaan pääset lounasravintoloissamme kiirastorstaina 1.4., kun tarjoamme maistuvan pääsiäislounaan buffetista. Pyhinä avoinna olevissa ravintoloissa pääsiäisen teemaan sopivaa ruokaa tarjotaan perjantaina sekä sunnuntaina. Tarkista ravintoloiden aukioloajat ja lounaslistat osoitteesta https://ruoka.palmia.fi/fi/ravintola/ravintolat/.

Iloista pääsiäistä!

Pääsiäisen perinteitä

Pääsiäiseen kuuluu paljon perinteitä. Pääsiäistä edeltävänä sunnuntaina, eli palmusunnuntaina, virvotaan koristelluilla pajunoksilla. Pääsiäisen alla kasvatetaan rairuohoa ja koristellaan munilla, tipuilla, pupuilla ja pääsiäisnoidilla. Pääsiäiseen on aina liittynyt runsaasti ruokaperinteitä ja juhlapöytään ovat kuuluneet mm. lammas, verimakkara, limppu, uunijuusto, pasha ja muut makeat rahkaherkut sekä tietysti rukiista imelletty mämmi. Suklaamunat ja -puput kuuluvat tämän päivän pääsiäisperinteisiin.

Lataa Palmia Lounas -sovellus

Palmia Lounas -sovelluksen avulla sinun on helppo tarkistaa menut, aukioloajat ja ravintolauutiset.