Leipäviikon teemana on kaura

Teemat / Leipäviikon teemana on kaura

Leipäviikkoa vietetään 9.-15.9.2019.

"Kaura ja kauraleipä ovat nousseet nopeasti kuluttajien suosioon hyvän makunsa ja terveellisyytensä takia. Kaurasta valmistetaan herkullista ja terveellistä leipää sekä monia muita kauratuotteita. Osa kauran kuidusta on kolesterolia alentavaa beetaglukaania, jonka ansiosta monet kauratuotteet ovat terveyden kannalta suositeltavia. Kauran kuidulla, pehmeällä rasvalla, vitamiineilla ja kivennäisaineilla on vaikutusta kylläisyyteen, vatsan toimintaan ja suoliston terveyteen, tarkkavaisuuteen ja keskittymiseen, hampaisiin, ihoon, hiuksiin, kynsiin, sydän- ja verenkiertoelimistöön sekä lihaksiin." (Leipätiedotus)

Palmian ravintoloissa leipäviikko näkyy lounasaikaan leipäpöydissä monipuolisena valikoimana. Leipää myös leivotaan ja paistetaan mahdollisuuksien mukaan toimipisteissä. Leipää voi myös ostaa kotiin. Kysy lisää omasta ravintolastasi.

Kuva: Leipätiedotus ry (https://www.leipatiedotus.fi/)

Lataa Palmia Lounas -sovellus

Palmia Lounas -sovelluksen avulla sinun on helppo tarkistaa menut, aukioloajat ja ravintolauutiset.

// %>