Järjestä elämäsi juhlat

Teemat / Järjestä elämäsi juhlat

Kumppanisi elämäsi juhlissa

Kun haluat järjestää täydellisen hääjuhlan, löydämme Sinulle ja vieraillesi sopivan juhlatilan monista eri vaihtoehdoistamme sekä toteutamme upeimmat juhlapöydän tarjoilut ja kattaukset. Palmialla on useita kauniita ja monikäyttöisiä juhlatiloja Helsingin keskustassa ja sen tuntumassa. Etsimme parhaiten tarpeisiisi sopivan tilan ja tarjoamme sopimuksen mukaan myös korkeatasoiset catering-palvelut.

Palmian juhlatilat

Palmialla on hääjuhliin sopivia juhlatiloja Helsingissä pienistä muutaman kymmenen istumapaikan tiloista aina 250 istumapaikan upeaan Kaupungintalon ravintolan saliin. Villa Jyränkö kaupungin puutarhan kupeessa on upea hillittyä kansallisromanttisuutta edustava huvila, joka tarjoaa puitteet ihanan tunnelmallisille hääjuhlille.

Kaupungintalon juhlapalvelu

Juhlapalvelun keittiö toimii Helsingin kaupungintalolla. Käytettävissänne on sama ammattitaitoinen henkilökunta, joka vastaa valtiovierailujen ja jopa kuninkaallisten kestitsemisestä. Samalla intohimolla hoidamme jokaisen tilaisuuden. Meille jokainen asiakas on kuningas.

Tutustu Villa Jyrängön upeisiin tiloihin täällä ja Kaupungintalon ravintolan saliin täällä. Muita juhlatilojamme löydät täältä.

Ota yhteyttä, niin tarjoamme Sinun juhlaasi parhaat vaihtoehdot!

Yhteystiedot

Kaupungintalon juhlapalvelu: [email protected], puh. 050 534 9205

Palmian kokous- ja juhlapalvelujen myynti: [email protected], puh. 040 350 6353

Tutustu juhlatiloihimme paikan päällä

Kaupungintalon juhlapalvelu järjestää hääteemaiset tilaesittelyt Kaupungintalon ravintolan upeassa salissa sekä ihanan tunnelmallisessa Villa Jyrängössä. Tarjolla on suolaisia ja makeita herkkuja kahvin ja teen kera.

Villa Jyränkö 5.2.2019 kello 16.00 - 19.00
Kaupungintalon ravintola 12.2.2019 kello 16.00 - 19.00

Ilmoittautuminen 1.2.2019 mennessä sähköpostitse [email protected] tai puhelimitse numeroon 050 534 9205.

Lämpimästi tervetuloa!

Lataa Palmia Lounas -sovellus

Palmia Lounas -sovelluksen avulla sinun on helppo tarkistaa menut, aukioloajat ja ravintolauutiset.