Kokous- ja tapahtumapalvelut:
Well 7

Well 7

Ravintola Well 7 on varattavissa yksityistilaisuuksiin. Kaunis ravintolasali muuntautuu moneen ja salissa on 164 istumapaikkaa ja anniskeluoikeudet klo 01.00 asti. Täällä järjestät yrityksellesi esimerkiksi pikkujoulut ohjelmineen, henkilöstöjuhlat, kick offit yms. Meiltä on tilattavissa herkulliset tarjoilut niin cocktail-tilaisuuksiin kuin runsaammat buffetit.

Swing Housen uudet ja hyvinvointia tukevat kokoustilat ovat vuokrattavissa kauttamme. Nykyaikaisia ja hyvin varustettuja kokoustiloja on yhteensä 14 kpl 2- 30 henkilön tarpeisiin. Suurin osa kokoustiloista sijaitsee sisääntulo-kerroksessa, josta löytyy myös aulapalvelut ja ravintola.

Talon kattokerroksesta (8. krs) löytyy muunneltavissa oleva ja valoista tila SUN, jossa on pöydät 16:lle hengelle ja kokonaisuudessaan istumapaikat 30:lle hengelle. Tila toimii erittäin hyvin mm. valmennuspäiviin ja erilaisiin workshoppeihin. Vieressä on kaksi ikkunallista tilaa 6 ja 10:lle hengelle. Tiloilla on yhteinen välikeittiö, josta pääsee myös kattoterassille. Koko kokonaisuus on varattavissa myös yksityistilaisuuksiin.

SUN-tilan vuokra on 50 € (+ alv 24 %)/ tunti. Muiden  kokoustilojen vuokra on 25 € (+ alv 24 %)/ tunti. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Kokouksiin on saatavilla herkulliset tarjoilut koko päivään. Varaukset ja tiedustelut suoraan ravintolan sähköpostista tai soittamalla.

Restaurant Well 7 Meeting Rooms

Restaurant Well 7 at Swing House Campus offers modern meeting facilities for a wide range of meetings and events. Our meeting rooms are suitable for 2-30 people with modern meeting technology. Our beautiful restaurant milieu is suitable for 164 people.

On the top floor of the house (8th floor), there is a convertible and bright space SUN, with tables for 16 people and seating for 30 people in total. The space is ideal for training days and workshops. Adjacent are two windowed rooms for 6 and 10 people. There is a shared kitchenette with access to the roof terrace. The whole complex can also be booked for private events.

The rent for the SUN space is 50 € (+ VAT 24%)/ hour. The rent for other meeting rooms is 25 € (+ VAT 24%)/hour. Prices are valid until further notice. Delicious catering is available for meetings throughout the day.

Send us an email [email protected] and we will tailor a memorable event for you.

Paikan tiedot

Varauspyyntö

Lähetä tilaa koskeva varauspyyntö tällä lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä kahden arkipäivän kuluessa. Kerro mahdollisimman tarkkaan toiveesi tilaisuuden ajankohdasta ja kestosta.

Valitse tapahtuman tyyppi
Kenttä ei voi olla tyhjä
Kenttä ei voi olla tyhjä
Yksityishenkilön ei tarvitse täyttää
Kirjoita henkilömäärä numeroina
Kenttä ei voi olla tyhjä, sekä sen tulee sisältää vai numeroita
Tarkistathan puhelinnumerosi
Tarkistathan sähköpostisi
Kenttä ei voi olla tyhjä

Ravintolan yhteystiedot

Osoite:
Miestentie 7, 02150 Espoo

Näytä kartalla

Puhelin:
Sähköposti:

Vastaanottaja:

Lataa Palmia Lounas -sovellus

Palmia Lounas -sovelluksen avulla sinun on helppo tarkistaa menut, aukioloajat ja ravintolauutiset.

Lataa Palmia Lounas -sovellus tästä

Sovellus tuo puhelimeesi kaikkien Palmian lounasravintoloiden ruokalistat.
Löydä sinua lähimpänä olevat Palmia-ravintolat ja tallenna suosikkisi.

×
// %>