Kokous- ja juhlapalvelut:
Well 7

Well 7

Ravintola Well 7 on varattavissa yksityistilaisuuksiin. Kaunis ravintolasali muuntautuu moneen ja salissa on 164 istumapaikkaa ja anniskeluoikeudet klo 01.00 asti. Täällä järjestät yrityksellesi esimerkiksi pikkujoulut ohjelmineen, henkilöstöjuhlat, kick offit yms. Meiltä on tilattavissa herkulliset tarjoilut niin cocktail-tilaisuuksiin kuin runsaammat buffetit.

Swing Housen uudet ja hyvinvointia tukevat kokoustilat ovat vuokrattavissa kauttamme. Nykyaikaisia ja hyvin varustettuja kokoustiloja on yhteensä 14 kpl 2- 30 henkilön tarpeisiin. Suurin osa kokoustiloista sijaitsee sisääntulo-kerroksessa, josta löytyy myös aulapalvelut ja ravintola.

Talon kattokerroksesta (8. krs) löytyy muunneltavissa oleva ja valoista tila, jossa on pöydät 16:lle hengelle ja kokonaisuudessaan istumapaikat 30:lle hengelle. Tila toimii erittäin hyvin mm. valmennuspäiviin ja erilaisiin workshoppeihin. Vieressä on kaksi ikkunallista tilaa 6 ja 10:lle hengelle. Tiloilla on yhteinen välikeittiö, josta pääsee myös kattoterassille. Koko kokonaisuus on varattavissa myös yksityistilaisuuksiin.

Kokoustilojen vuokra on 25€/ h (+ alv. 24%), hinta voimassa vuoden 2022 loppuun. Kokouksiin on saatavilla herkulliset tarjoilut koko päivään. Varaukset ja tiedustelut suoraan ravintolan sähköpostista tai soittamalla.

Paikan tiedot

Varauspyyntö

Lähetä tilaa koskeva varauspyyntö tällä lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä kahden arkipäivän kuluessa. Kerro mahdollisimman tarkkaan toiveesi tilaisuuden ajankohdasta ja kestosta.

Valitse tapahtuman tyyppi
Kenttä ei voi olla tyhjä
Kenttä ei voi olla tyhjä
Yksityishenkilön ei tarvitse täyttää
Kirjoita henkilömäärä numeroina
Kenttä ei voi olla tyhjä, sekä sen tulee sisältää vai numeroita
Tarkistathan puhelinnumerosi
Tarkistathan sähköpostisi
Kenttä ei voi olla tyhjä

Ravintolan yhteystiedot

Osoite:
Miestentie 7, 02150 Espoo

Näytä kartalla

Puhelin:
Sähköposti:

Vastaanottaja:

Lataa Palmia Lounas -sovellus

Palmia Lounas -sovelluksen avulla sinun on helppo tarkistaa menut, aukioloajat ja ravintolauutiset.

Lataa Palmia Lounas -sovellus tästä

Sovellus tuo puhelimeesi kaikkien Palmian lounasravintoloiden ruokalistat.
Löydä sinua lähimpänä olevat Palmia-ravintolat ja tallenna suosikkisi.

×