Ajankohtaista

Turvalliset hybridikokoukset Kallion korttelissa

17.09.2020 17:57

Kallion korttelissa on useita kokoustiloja, joissa on tilaa runsaasti monenlaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Huomioimme turvallisuuden, turvavälit ja hyvän hygienian kaikissa tiloissamme aina aamupalalta kokouspäivän viimeisiin minuutteihin asti.

Kokoustila

Varaa kokoustila ja tarjoilut ennakkoon. Kartoittamme tarpeenne ja huomioi turvavälien toteutumisen tilaa varatessa.

Kokouspäivän tarjoilut

Meiltä saat kattavat kokouspaketit ja muut tarjoilut. Tulo- ja iltapäiväkahvitarjoilut toimitamme halutessanne kokoustilaan tai sen ulkopuolelle juuri teidän ryhmällenne. Lounaan ryhmä voi nauttia omassa rauhassa ravintolassa. Kokousryhmillemme on oma lounasravintola, johon porrastamme kokousryhmien lounaat. Etukäteen on varattavissa myös oma lounaskabinetti. Lounasravintoloiden turvaohjeistuksista voit lukea lisää täältä.

Päivän kulku

Kallion korttelissa on tilaa ja avaruutta useiden ryhmien samanaikaiseen kokoustamiseen. Me emme ole hotelli, joten tiloissamme liikkuu pääasiassa vain kokousryhmiä tai kuntatalon omia työntekijöitä. Suunnittelemme tilojen sijainnit ja päivittäisen kulun niin, että eri ryhmien kohtaamiset minimoidaan.

Turvallisuus

• Meillä asioidaan vain terveenä ja oireettomana
• Kaikki meillä asioivat huolehtivat käsihygieniasta ja turvaväleistä
• Huolehdimme tehostetusti tilojemme ja kosketuspintojen desinfioimisesta
• Aulassa, ravintoloissa, kokoustiloissa ja wc-tiloissa on tarjolla käsidesiä
• Kokouksiin on saatavilla kasvomaskeja ja kertakäyttökäsineitä

Hybridikokous ja sen monet muodot

Kun järjestät kokousta, joissa osallistujat on jaettu pienempiin ryhmiin, löydät meiltä tähän parhaat ratkaisut. Voit järjestää myös tilaisuuden, jossa osa on paikan päällä ja loput etäyhteyksien päässä. Autamme teitä löytämään juuri teidän ryhmällenne parhaan ratkaisun.

Kallion korttelin kokoustiloissa on moderni laitteisto – projektori, äänentoisto ja tietokone vakiovarustuksena sekä nopea langaton netti. Kokouspäivän sujuvuudesta vastaa osaava henkilökuntamme, joka on paikalla tilaisuuksien ajan varmistaen, että laitteisto toimii tarvittaessa myös asiakkaan oman tietokoneen kautta. Meiltä löytyy Teamsiin, Zoomiin ja muihin ohjelmistoihin kytkettävät lisäkaiuttimet ja mikrofonit, sekä prismakamerat, jotka kuvaavat aina siihen suuntaan mistä puhe kuuluu.

Lisäpalveluita on saatavilla, kuten oma Livestream-palveluja tuottava KuntaTV, joka on erikoistunut Kallion korttelin tiloista kuvattaviin lähetyksiin. Suurimmassa luentosali Torissa on kiinteä kolmen kameran järjestelmä, josta paikalla oleva ohjaaja tuottaa huippulaatuista lähetystä.

Tervetuloa kokoustamaan!

Ota yhteyttä ja kysy lisää:

Kallion kortteli - Palmia kokous- ja kongressikeskus
p. 09 771 2183
[email protected]

www.kallionkortteli.fi

Uutiseen liittyvät palvelut