Ajankohtaista

Palmian ravintola- ja ruokapalvelut mukaan Hanselin dynaamiseen hankintajärjestelmään

20.05.2021 09:00

Ravintola- ja ruokapalvelumme on liittynyt Hanselin uuteen dynaamiseen hankintajärjestelmään (DPS). Nyt kunnat, kaupungit ja valtionhallinto voivat kilpailuttaa sekä käyttää ravintola- ja ruokapalveluitamme omien tarpeidensa mukaan. Dynaaminen hankintajärjestelmä (DPS) on digitaalinen hankintamenettely, joka on avoin kaikille soveltuvuusehdot täyttäneille tarjoajille koko sopimuskauden keston ajan. Sopimuskauden aikana asiakas voi tehdä oman minikilpailutuksen kaikkien mukana olevien toimittajien kesken. Palmian ravintola- ja ruokapalveluiden sopimuskausi hankintajärjestelmässä (DPS) on voimassa 2021-2025. 

Ravintola- ja ruokapalvelumme tarjoavat ateriapalveluita laidasta laitaan. Huolehdimme päiväkotien, koulujen ja oppilaitosten aterioista, ravintolamme valmistavat trendikkäät lounaat työikäisille ja herkulliset ateriat senioreille. Myös sairaala- ja hoivaruokailu on keskeistä osaamisaluettamme. Panostamme tällä hetkellä varsinkin sairaaloiden potilasruokailun kehittämiseen. Hyvän arjen ohella tarjoamme asiakkaillemme  myös tehokkaat kokoukset ja ihanat juhlat. Lounasravintolamme palvelevat myös kokous- ja juhla-asiakkaita. Uutena aluevaltauksena olemme perustaneet verkkokaupan, jossa myymme aterioita sekä juhlatuotteita. 

Siivous- ja turvallisuuspalvelut jo aiemmin mukana Hanselissa

Siivous- ja turvallisuuspalvelumme ovat mukana Hanselin puitejärjestelyssä 2017-2021. Puitejärjestely puolestaan on valmiiksi kilpailutettu sopimuskokonaisuus, joka tehdään yhden tai useamman toimittajan sekä hankintayksikön välille. Tuotamme siivouspalveluja ympäri Etelä-Suomea ja huolehdimme kaupunkilaisten turvallisuutta pääasiassa pääkaupunkiseudulla.

Ota yhteyttä

Ravintola- ja ruokapalvelut: myyntipäällikkö Mari Rantala, [email protected]
Kokous- ja juhlapalvelut: myyntipäällikkö Anna-Kristiina Tanskanen, [email protected]
Palmian myynti: [email protected]

 

 

Uutiseen liittyvät palvelut