Ajankohtaista

Ravintola Huippu 34 avautuu elokuussa

2.08.2022 08:21

Avaamme Huippu 34 -ravintolan Helsinkiin 15.8. Ravintola palvelee aamusta iltapäivään tarjoten monipuolisen kattauksen herkullisia vaihtoehtoja päivän eri vaiheisiin. Iloinen ja ystävällinen palvelu takaa nautinnollisen ravintolaelämyksen. Viihtyisään ravintolaan on helppo tulla nauttimaan makuhetkistä.

Sesonginmukaista ruokaa aamusta iltapäivään

Ravitsevasta aamiaisesta voi nauttia rauhassa ravintolan monipuolisesta valikoimasta tai ottaa helposti mukaan kahvilasta.

Lounaamme on itsevalmistettua ja panostamme erityisesti raaka-aineiden laatuun. Se näkyy kotimaisuudessa ja sesongeissa. Maku on meille pääasia ja ruoka on ruokavalioista tai allergioista ja rajoitteista riippumatta aina maukasta.

Lounaaksi on valittavana höyryävän herkullinen keitto, runsas noutopöytä tai kahvilan antimet annossalaateista mukaan otettaviin ruoka-annoksiin.

Kahvilan tuoksut vastaanottavat kaikki rakennukseen saapuvat ja viettelevät ohikulkijatkin poikkeamaan virkistävien nautintojen ääreen. Kahvila palvelee aamuvarhaisesta myöhäiseen iltapäivään. Kahvilan valikoima painottuu terveyttä ja jaksamista tukeviin tuotteisiin. Leivonnaisissa on myös paljon vegaanisia tuotteita – paikan päällä paistetut pullat sekä leivokset ja cookiet. Kahvilassa on tarjolla Reilun Kaupan kahvia ja teetä. Kahvilasta löytyvät lisäksi smoothiet, ruokaisat sandwichit ja täytetyt patongit, jotka sopivat niin kevyeksi lounaaksi kuin välipalaksikin.

Ravintolan kokoustarjoilut ovat kattavat – käsintehdyt smoothiet, tuorepuurot ja salaatit ovat tärkeä osa kokousvalikoimaa, joka voidaan toteuttaa joko noutopöytänä tai kokoustilaan vietyinä. Hyvää oloa tuovat sekä vegaaniset kokoustuotteet, perinteisiä leivonnaisia unohtamatta, kuuluvat osana valikoimiimme. Kokoustori on helppo ja vaivaton kokousten virkistäjä, joka katetaan kokoustilaan tai sen läheisyyteen torimaisesti. Kokoustarjoiluissa huomioidaan vuodenajat ja kauden erikoisuudet. Juhlien ja edustustilaisuuksien herkulliset tuotteet syntyvät keittiössämme ammattitaitoisen henkilökunnan valmistamana. Asiakkaan toiveisiin perustuen voimme suunnitella edustarjoilut aina tarpeen mukaan liikelounaista suurempiin illallisbuffetteihin.

Uutiseen liittyvät palvelut