Ajankohtaista

Palmia aloittaa ruokapalvelut 17 koulussa ja päiväkodissa Helsingissä elokuussa 2019

18.06.2019 12:11

Helsingin kaupungin kasvatuksen ja koulutuksen toimiala kilpailutti 17 kohteen kouluruokapalvelut ja Palmia voitti kaikkien kohteiden ruokapalvelut. Mukana kilpailutuksessa oli myös päiväkoteja, jotka toimivat koulujen yhteydessä.

Uudet ruokapalvelukohteemme sijaitsevat Kannelmäessä, Malminkartanossa, Konalassa, Pitäjänmäessä, Haagassa, Munkkivuoressa, Munkkiniemessä, Pikku-Huopalahdessa sekä Pasilassa. Aloitamme näissä kohteissa koulu- ja päiväkotiruokapalvelut elokuussa 2019. Palveluun kuuluu myös leikkipuistojen ja iltapäiväkerhojen välipaloja. Aiemmin Palmia Oy:llä on ollut Helsingissä vain Alppilan lukion ja Medialukion ruokapalvelut, jotka molemmat alkoivat tammikuussa 2019. Koulujen ja päiväkotien ruokapalveluja Palmia Oy:llä on Espoossa, Vantaalla, Nurmijärvellä, Riihimäellä sekä Hämeenlinnassa ja elokussa aloitamme Turussa.

Koulu- ja päiväkotiruokailu

Tarjoamme koululaisille lounaan sekä päiväkotilapsille aamupalan, lounaan sekä iltapäivän välipalan. Makuhetki-konseptimme panostaa paitsi ruokaan, myös ruokahetken mielekkyyteen ja ruokailuun liittyvään viestintään. Ruokailijat ja heidän vanhempansa voivat seurata ruokalistoja, antaa palautetta ja toiveita sekä nettisivuilla että mobiilisovelluksella. Palmian tarjoamat koulu- ja päiväkotiateriat on aina koostettu ravitsemuksellisesti laadukkaista raaka-aineista ja lasten makutottumusten mukaan. Raaka-aineissa suosimme kotimaisia tuotteita aina kun se on mahdollista. Vuodenajoista riippuen kaikkien elintarvikkeidemme kotimaisuusaste on 75-80 %.

Palkkaamme lisää ruoka-alan ammattilaisia

Tarvitsemme noin 40 ammattilaista lisää toteuttamaan laadukasta palvelukokonaisuutta uusissa kohteissamme. Palkkaamme lisää ruokapalvelutyöntekijöitä, kokkeja sekä ruokapalveluvastaavia kouluihin ympäri Helsinkiä valmistamaan aterioita sekä koululaisille että päiväkotilapsille.

Palmia Kouluruoka -mobiilisovellus

Mobiilisovelluksestamme on helppo katsoa viikon ruokalista ja kunkin aterian soveltuvuudet sekä raaka-ainetiedot. Sovellus tarjoaa myös palautemahdollisuuden suoraan kouluravintolalle, lisäksi se toimii esim. ruokateemojen viestintäkanavana ja sen avulla järjestetään myös äänestyksiä.

Palmia Kouluruoka -sovellus on ladattavissa ilmaiseksi App Storesta ja Google Playstä. Sovellusta käyttää jo noin 12 500 asiakasta – lapsia, koululaisia, heidän vanhempiaan, isovanhempiaan ja huoltajiaan. Katso video Palmia Kouluruoka -sovelluksesta.

Lisätietoja koulujen ja päiväkotien ruokapalveluista:

aluepäällikkö Riitta Rahikainen, [email protected], puhelin 040 481 4022

toimialajohtaja Ritva Mähönen, [email protected], puhelin 040 637 1507

ruoka.palmia.fi

Palmian työpaikat

Uutiseen liittyvät palvelut

// %>