Ajankohtaista

Palmia varautuu Koronavirukseen

12.03.2020 11:24

Seuraamme päivittäin Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sekä Työterveyslaitoksen ohjeistuksia Koronavirustilanteen muuttuessa. Tartuntojen tai epäilyjen ilmaantuessa kohteissamme toimimme yhteistyössä asiakkaan kanssa, jotta tilanne pysyy mahdollisimman turvallisena. 

Ruokapalveluissa olemme tehostaneet pintojen, hanojen ja kahvojen pyyhkimistä kertaliinoilla sekä vaihdamme linjastossa ottimia useasti lounasaikana. Käytämme myös kansia sekä roiskesuojia. Lisäksi edellytämme ruokailemaan saapuvilta asiakkailta käsien pesua tai tarjolla olevan käsidesin käyttöä. 

Päivittäiset siivouspalvelut hoidamme tällä hetkellä normaalisti. Kiinnitämme kuitenkin huomiota kosketuspintojen puhdistukseen eli kaikkiin pintoihin, joihin tilojen käyttäjät mahdollisesti koskevat. Erityishuomion saavat mm. ulko- ja sisäovien kaikki pinnat, ovenkahvat ja -karmit, hissien ovet, pielet, karmit, kaiteet ja nappulat hissin sisä- ja ulkopuolella. Tuotamme asiakkaillemme myös erityissiivouksia ja tilojen desinfiointeja, joiden tilaukset voi tehdä suoraan asiakasyhteyshenkilöille. 

Olemme muistuttaneet omia työntekijöitämme kaikissa palveluissamme, että omasta käsihygieniasta on huolehdittava hyvin tarkasti. Haluamme taata kaikille asiakkaillemme ja työntekijöillemme turvallisen ja terveellisen ympäristön työskennellä.

Uutiseen liittyvät palvelut