Ajankohtaista

Palmia avaa ruoan verkkokaupan

2.11.2020 03:14

Palmia pilotoi uutta ruoan verkkokauppaa Kaupungintalon ravintolassa sekä ravintola Loft33:ssa. Verkkokauppa avataan 2.11. Voit tilata ja maksaa etukäteen noutolounaat lisukkeineen sekä täyte- ja voileipäkakut. Myöhemmin valikoimaa lisätään kokemusten ja kysynnän mukaan.

Verkkokauppa tarjoaa uudenlaista palvelua

Palmia vastaa muuttuvaan ravintolamarkkinaan tarjoamalla uudenlaista palvelua. Ruoan verkkokauppa mahdollistaa nopean ja turvallisen tavan ostaa lounasta sekä tilaustuotteita. Asiakas tilaa ja maksaa tuotteet etukäteen verkkokaupassa ja noutaa valmiiksi pakatun ja maksetun tilauksen ravintolasta. Näin ihmiskontakti jää hyvin lyhyeksi ja esimerkiksi päivittäisen lounaan hankkiminen on turvallista ja vaivatonta.

Verkkokaupan käyttö on helppoa ja maksuvälineenä käyvät verkkopankkimaksu, yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä MobilePay.

Verkkokauppaa kehitetään kysynnän mukaan

Tuotevalikoimaa lisätään kokeilun edetessä ja palvelua kehitetään kokemusten ja palautteen perusteella. Tuotevalikoimaan tuodaan joulun alla joulun tilaustuotteet, kuten piparkakkutaikina, laatikot ja joululeivonnaiset. Jatkossa verkkokauppa toimii myös muiden sesonkituotteiden myyntikanavana. Pilottivaiheen jälkeen verkkokauppaa on tarkoitus laajentaa muihin ravintoloihin. 

Tarjouksena noutolounaat 10 € 

Tutustumistarjouksena tarjoamme normaalin noutolounaan verkkokaupan kautta ostettuna 10 €. Lounas sisältää lisäkesalaatin, leivän ja levitteen. Salaattilounas sisältää leivän, levitteen ja salaatinkastikkeen. Kivennäisvettä, virvoitusjuomia sekä jälkiruokaa on ostettavissa erikseen. Toiveen esimerkiksi gluteenittomasta leivästä voi kirjoittaa tilausjärjestelmän avoimeen tekstikenttään.

Löydät Palmian verkkokaupat osoitteesta >verkkokauppa.palmia.fi