Ajankohtaista

Palmia aloittaa ravintola- ja ruokapalvelujen tuottajana Turussa 1.8.2019

27.05.2019 09:54

Palmian ravintola- ja ruokapalvelut on voittanut kilpailutuksessa Turun ammatti-instituutin kahden kohteen ravintolapalvelut. Aninkaisten koulutalon ja Uudenmaantien koulutalon ravintolat valmistavat ateriat yhteensä noin 1 300 asiakkaalle. Palvelemme kohteissa esikoululaisia, opiskelijoita, opettajia, talojen muuta henkilökuntaa sekä myös ulkopuolisia asiakkaita. Tarjoamme kohteissa lounaita, kahvilapalveluja, kokoustarjoiluja sekä mukaan myyntiä. 

Palkkaamme Turkuun ravintola-alan ammattilaisia 

Tähän asti Palmia on tuottanut siivouspalveluja Turussa ja kohteitamme ovat mm. Turun linna ja Kuralan kylämäki. Ravintolapalvelut on uusi aluevaltauksemme ja etsimmekin parhailleen noin 8-9 työntekijää kuten kokkeja, ruokapalveluvastaavia ja ruokapalvelutyöntekijöitä huolehtimaan uusista asiakkaistamme Turun ammatti-instituutissa. 

Palmia Lounas- ja Palmia Kouluruoka -mobiilisovellukset 

Tarjoamme lounasasiakkaidemme käyttöön mobiilisovelluksen, josta on helppo katsoa viikon ruokalista ja kunkin aterian soveltuvuudet ja raaka-ainetiedot. Sovellus tarjoaa myös palautemahdollisuuden suoraan ravintolalle, lisäksi se toimii esim. ruokateemojen viestintäkanavana ja sen avulla järjestetään myös äänestyksiä. Palmialla on käytössä kaksi mobiilisovellusta Palmia Lounas ja Palmia Kouluruoka, jotka ovat ladattavissa ilmaiseksi App Storesta ja Google Playstä. Palmia Lounas -sovellusta käyttää noin 6 300 asiakasta ja Palmia Kouluruoka -sovellusta noin 12 500 asiakasta.

Lisätietoja:
toimialapäällikkö Satu Grönlund, [email protected], puhelin 040 631 9512
liiketoimintajohtaja Jaana Kujala, [email protected], puhelin 050 401 3880

www.palmia.fi
https://www.palmia.fi/fi/tyopaikat/