Ajankohtaista

Kallion korttelin toiminta käynnistyy jälleen 1.6.

25.05.2020 10:27

Hallituksen viimeisimpien linjausten mukaisesti Kallion korttelin on mahdollista avata sekä ravintola- että kokoustoiminta tietyin rajoituksin kesäkuun alusta alkaen. Edustusravintola Kalliokivi avautuu kesän ajaksi avoimena lounasravintolana, jossa on tarjolla pöytiin tarjoiltu lounas. Ruokailutiloja on käytettävissä runsaasti, joten määräyksiä noudattaen voidaan palvella kohtuullisen suurtakin asiakasmäärää. Kesäkuun alusta alkaen Kallion korttelissa voidaan järjestää kokoukset ja tapahtumat erityisjärjestelyin myös yli 50 hengelle.

Kesälounaat ravintola Kalliokivessä

Kesäkuun alusta alkaen tarjotaan pöytiin tarjoiltuna herkulliset kesälounaat ravintola Kalliokivessä. Lounaaseen sisältyy valmiiksi annosteltu alkusalaatti, valinnainen pääruoka pöytiin tarjoiltuna sekä jälkiruoka ja kahvi. Kesätarjouksena lounas on saatavilla hintaan 10,70 euroa elokuun loppuun saakka (poislukien 13.–26.7. Kallion korttelin ollessa suljettuna). Ruokalista löytyy Kuntakallion ruokalistasivulta.

Määräyksiä noudattaen on mahdollista ottaa Kalliokiven ravintolasaliin ruokailemaan noin 100 henkilöä. Lisäksi lounasasiakkaiden käytössä ovat väljät aulakahvilan tilat sekä säiden salliessa myös viihtyisä terassi, johon on käynti suoraan ravintolasalin perältä. Ravintola on avoinna kaikille.

Turvallisesti kokouksiin

1.6. alkaen on mahdollista kokoontua enimmillään 500 hengen kokouksiin ja tapahtumiin. 50-500 henkilön tapahtumissa on noudatettava THL:n ja Kulttuuri- ja opetusministeriön ohjetta koronavirustartuntojen ehkäisemisestä yleisötilaisuuksien ja yleisten kokoontumisten yhteydessä sekä julkisten tilojen käytössä. Ohjeen noudattamista suositellaan myös pienempien kokoontumisten osalta. Kallion korttelissa on valmiudet järjestää tilaisuudet edellä mainitun ohjeistuksen vaatimalla tavalla. Kallion korttelissa on runsaasti eri kokoisia ja muuntautuvia tiloja, joissa on mahdollista järjestää tilaisuudet turvavälit huomioiden. Kallion kortteli tarjoaa huolellisesti siivotut tilat, käsidesit sekä ruokailut ja kahvitukset turvamääräykset huomioiden. Kokouspalvelu auttaa kaikissa järjestelyihin liittyvissä kysymyksissä ja toiveissa. Kallion kortteli tarjoaa tekniikan ja tilat lisäksi erilaisten online-tapahtumien ja striimausten järjestämiseen, joiden toteuttamisessa auttaa KuntaTV.

Koronavirustartuntojen ehkäisemisessä avainroolissa ovat ihmiset ja jokaisen yksilön toiminta. Me Palmialla ja Kallion korttelissa noudatamme määräyksiä ja suosituksia tuottaessamme kaikkia palveluitamme, jotta asiakkaidemme on turvallista asioida kanssamme ja meidän tiloissamme. Toivomme vastavuoroisesti asiakkailtamme ja vierailtamme, että jokainen pitää huolta käsihygieniastaan, yskimistekniikastaan sekä 1-2 metrin turvavälisuosituksesta (THL:n ohje). Sairaana tai oireisena ei saa tulla ravintoloihimme tai kokoustiloihimme. Riskiryhmiin kuuluvien toivomme noudattavan erityistä varovaisuutta asioidessaan kohteissamme. Kun noudatamme yhdessä näitä toimintatapoja, voimme kaikki toimia turvallisesti yhdessä.

Palvelemme mahdollisimman normaalisti kesäajan pois lukien pari hiljaisempaa viikkoa 13.–26.7., jolloin Kallion kortteli ja ravintola ovat suljettuina.

Tervetuloa lounastamaan ja kokoustamaan!

Ota yhteyttä ja kysy lisää:

Kallion kortteli - Palmia kokous- ja kongressikeskus
p. 09 771 2183
[email protected]