Ajankohtaista

Järjestä elämäsi juhlat

23.10.2020 09:07

Kaupungintalon ravintolan kaunis sali sekä Villa Jyrängön tunnelmallinen miljöö tarjoavat upeat puitteet onnistuneille hääjuhlille.

Kumppanisi elämäsi juhlissa

Kun haluat järjestää täydellisen hääjuhlan, löydämme Sinulle ja vieraillesi sopivan juhlatilan sekä toteutamme upeimmat juhlapöydän tarjoilut ja kattaukset. Palmialla on kauniita ja monikäyttöisiä juhlatiloja Helsingin keskustassa ja sen tuntumassa. Etsimme parhaiten tarpeisiisi sopivan tilan ja tarjoamme sopimuksen mukaan myös korkeatasoiset catering-palvelut.

Palmian juhlatilat

Palmialla on hääjuhliin sopivia juhlatiloja Helsingissä pienistä muutaman kymmenen istumapaikan tiloista aina 250 istumapaikan tiloihin. Kaupungintalon ravintolan suuressa salissa voimme toteuttaa häät suurelle vierasmäärälle, jossa on tilaa myös turvaväleille. Sijainti on mitä parhain Tuomiokirkkoa vastapäätä. Villa Jyränkö kaupungin puutarhan kupeessa on upea jugendhuvila, joka tarjoaa puitteet ihanan tunnelmallisille pienemmän vierasmäärän hääjuhlille.

Kaupungintalon juhlapalvelu

Juhlapalvelun keittiö toimii Helsingin kaupungintalolla. Käytettävissänne on sama ammattitaitoinen henkilökunta, joka vastaa valtiovierailujen ja jopa kuninkaallisten kestitsemisestä. Samalla intohimolla hoidamme jokaisen tilaisuuden. Meille jokainen asiakas on kuningas.

Tutustu Villa Jyrängön upeisiin tiloihin täällä ja Kaupungintalon ravintolan saliin täällä. Muita juhlatilojamme löydät täältä.

Ota yhteyttä, niin tarjoamme Sinun juhlaasi parhaat vaihtoehdot!

Yhteystiedot

Kaupungintalon juhlapalvelu: [email protected], puh. 050 534 9205

Palmian kokous- ja juhlapalvelujen myynti: [email protected], puh. 040 350 6353