Ajankohtaista

Back to work

11.08.2022 05:32

Ravintoloissa on voit nauttia lounaan lisäksi terveellisestä aamiaisesta, ravitsevista välipaloista, virkistävistä juomista, herkullisista kahvilatuotteista tai ostaa mukaan esim. uunituoreita leivonnaisia.

Hyvä startti päivälle ja virkisty välipaloilla

Ravintoloissa on tarjolla päivittäin myös aamupalaa. Ravitsevalla puurolla jaksat hyvin aina lounaaseen saakka. Puuro on myös helppo napata mukaan. 

Valikoimasta löytyy paljon erilaisia maukkaita välipaloja. Itsetehtyjä smoothieta, rahkoja, virkistäviä juomia, suolaisia ja makeita leivonnaisia, jäätelöitä ja paljon muuta. Nauti välipalat paikan päällä, hae työpisteellesi tai kotiin.

16-18.8. välipalojen maistatusta ravintola Helsingissä, well 7 ja Mertassa.

Aamiaisen ja välipalojen valikoima vaihtelee ravintoloittain.

Herkkutorit ja take away

Ravintolat myyvät itsetehtyjä makeita ja suolaisia leivonnaisia tai kakkuja viikonlopuksi, sesongin juhlapäiviin tai tilauksesta juhliisi. Kysy ravintolasta tarkempi valikoima.

27.8. mustikkapiirakkapäivän kunniaksi ravintolat myyvät mustikkapiirakkaa 22.-28.8 aikana. Tule ostoksille!

Take away ruokaa on mahdollista ostaa joka päivä.

Verkkokauppa

Ruoan verkkokauppa mahdollistaa nopean ja helpon tavan ostaa herkullisia tilaustuotteita. Valikoimasta löytyy makeat ja suolaiset kakut sekä muut sesonginmukaiset leivonnaiset. Saatavilla myös vegaanisia kakkuja.

Osta maistuva lahja – Kokoamme herkkukasseja, joita yritykset voivat ostaa yhteistyökumppaneilleen muistamiseksi tai henkilöstölleen lahjaksi. Saat meiltä myös lahjakortit ravintoloihin.

Asiakas tilaa ja maksaa tuotteet etukäteen verkkokaupassa ja noutaa valmiiksi pakatun ja maksetun tilauksen ravintolasta. Tilauksen kuljetus lähialueelle on myös mahdollista. Verkkokaupan käyttö on helppoa ja maksuvälineenä käyvät verkkopankkimaksu, yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä MobilePay.

Verkkokaupan valikoima vaihtuu sesongeittain

Tuotevalikoimaa lisätään syksyllä ja tuodaan valikoimaan erilaisia ruokatuotteita arjen ja etäpäivien helpottamiseen. Koko verkkokaupan valikoima vaihtuu muutaman kerran vuodessa ja tilattavana on aina parhaat sesonginmukaiset tuotteet. Tutustu ja tee tilaus: verkkokauppa.palmia.fi

Katso ravintoloiden aukioloajat, lounaslistat ja ajankohtaiset palvelut täältä: ruoka.palmia.fi

Uutiseen liittyvät palvelut

// %>