Ajankohtaista

Back to school

9.08.2021 12:49

Syyslukukausi käynnistyy jälleen 11.8. ja koulutyö alkaa helteisen kesän jälkeen. Toivotamme sekä uudet että vanhat oppilaat tervetulleiksi kouluun.

Laadukasta ja turvallista suomalaista ruokaa

Olemme vastuullinen ja suomalainen ruokapalvelujen tuottaja, ja tarjoamme laadukasta ja ravitsemussuositusten mukaista ruokaa. Raaka-aineet ovat suomalaisia, aina kun se on mahdollista sesonkisaatavuus ja laatu huomioiden. 100 % suomalaisia tuotteitamme ovat liha- ja lihavalmisteet, maito- ja maitovalmisteet, juustot, kananmunat, perunat ja juurekset sekä leipä, hiutaleet ja suurimot.

Palautekanavat

Haluamme kehittää toimintaamme ja otamme mielihyvin palautetta vastaan. Palautteen antamiseen on tarjolla erilaisia kanavia: sitä voi antaa sähköisesti joko Palmia Kouluruoka-mobiilisovelluksen tai Palmian www-sivujen kautta. Monissa kohteissa on mahdollista jättää palautetta myös paperilomakkeella. Kohteiden ruokapalveluhenkilöstö ottaa mielellään vastaan suullista palautetta.

Palmia Kouluruoka -sovellus asiakasviestinnän tukena

Ilmaisen mobiilisovelluksen avulla lapset ja vanhemmat näkevät koulujen ja päiväkotien sekä oppilaitosten ruokalistat, uutiset ja yhteystiedot kätevästi puhelimesta. Palautteenkin antaminen onnistuu sovelluksen avulla. Jokaisen ruokalajin nimen perässä on i-kirjain, jonka alta löytyvät ravintoarvot ja ainesosat. Sovelluksella voi myös äänestää toiveruokaa. Ajankohtaiset äänestykset näkyvillä kouluruoka -sovelluksen äänestysosiossa.

Ruokalistat ja ajankohtaiset asiat löytyvät nettisivuilta osoitteesta https://ruoka.palmia.fi/

Lisätietoja

toimialajohtaja Satu Grönlund, julkiset ruokapalvelut

[email protected], puhelin 040 631 9512

Uutiseen liittyvät palvelut