Ajankohtaista

Aurinkoista kesää kaikille asiakkaillemme kouluissa ja päiväkodeissa!

25.05.2020 09:09

Poikkeuksellinen kevät lähenee loppuaan ja sekä lähi- että etäopetuksessa olleet oppilaat ja opiskelijat pääsevät nauttimaan kesälomasta. Monessa päiväkodissa arki pyörii toki kesälläkin.

Palmian osalta kuluneeseen lukuvuoteen sisältyy paljon kasvua ja positiivista kehitystä, mutta myös toiminnan sopeuttamista erityisen poikkeuksellisiin oloihin.

Aloitimme lukukauden alussa päiväkoti-, koulu- ja oppilaitosruoan palveluntuottajana lukuisissa uusissa kohteissa Helsingissä ja Turussa. Teimme myös paljon tuotannon kehitystyötä liiketoiminnan tavoitteiden sekä asiakasyhteistyön pohjalta.

Kevät toi ennenkokemattoman poikkeustilan koronaepidemian myötä ja ruokahuollon turvaaminen toi mittavia haasteita koko ruokapalvelualalle. Osa ruokapalvelukohteista suljettiin kokonaan, osassa jatkui pienimuotoisena lähiopetusryhmien ruokailu. Jokaisella toiminta-alueella turvattiin myös etäopiskelijoiden lounasruokailu joko järjestämällä ruokailua toimipisteissä tai jakamalla ruokatarvike- tai eväskasseja. Pariksi lukuvuoden viimeiseksi viikoksi palattiin vielä lähiopetukseen ja ruokapalvelu oli nostettava nopeasti normaaliin toimintavalmiuteensa, mutta erikoisjärjestelyin.

Haasteellinen ja antoisa lukuvuosi päättyy toukokuun lopussa, mutta monissa päiväkotikohteissa jatketaan kesähelteelläkin. Toivotamme lomansa aloittaville aurinkoista ja rentouttavaa lomaa. Ja kaikille muillekin oikein mukavaa ja lämmintä kesää! Toivottavasti pääsemme uuden lukuvuoden koittaessa aloittamaan jälleen mahdollisimman normaalin arjen ja toivottamaan kaikki ruokailemaan yhdessä.

Onnea myös ylioppilaille ja muille valmistuville!

Uutiseen liittyvät palvelut