Kemikaaliton ylläpito- ja perussiivous
Kemikaaliton ylläpitosiivous on säännöllistä tilojen siivousta. Kun se ei enää riitä ylläpitämään puhtautta, tarvitaan perussiivousta 1-2 kertaa vuodessa.
Lue artikkeli
Tavoitteenamme on huomioida ympäristönäkökohdat ruokatuotantoketjussamme aina tuotekehityksestä ja henkilöstömme ympäristöosaamisen jatkuvasta parantamisesta raaka-aineiden hankintaan, kuljetukseen, tuotteiden valmistamiseen ja jätteiden keräilyyn asti. Käytämme suomalaisia raaka-aineita aina, kun se on mahdollista – huomioiden sesonkisaatavuuden ja laadun. Esimerkiksi tuorelihat, siipikarja, maidot, kananmunat ja perunat ovat aina suomalaisia. Kaikkien elintarvikkeiden kotimaisuusaste on noin 75-80 prosenttia.