MENU

Tarina

Työtä, jonka jälki näkyy ja tuntuu.

Palmialaiset tekevät todellista arjen palvelutyötä, ihmiseltä ihmiselle. Olemme läsnä ihmisten arjessa, työpaikoilla, työmatkoilla, katukuvassa ja vapaa-ajalla. Teemme työmme usein näkymättömissä, mutta jätämme jäljen.

Palmia-nimi viittaa käsiin, ja käsillä tekemiseen. Palmian perinteet ovat käsillä tekemisessä: palmialaiset tekevät töitä ”hands on”, työtä pelkäämättä. Olemme nykyajan käsityöläisiä. Näillä perinteillä jatkamme nykyaikaisena, kehittyvänä ja asiakaslähtöisenä palveluyrityksenä. Tekemisen keskiössä on asiakas ja palvelu. Mahdollistamme asiakkaan keskittymisen omaan toimintaansa, ja autamme siten asiakkaitamme menestymään.

Palmian kädenjälki on pienimmillään työntekijän puumerkki, jonka hän jättää jälkeensä hyvin tehdyn työn päätteeksi. Suuremmassa kuvassa se puhuu Palmian tavoitteesta: kuljemme käsi kädessä asiakkaan kanssa kohti yhteistä, menestyksekästä tulevaisuutta. Jäljen jättäminen kertoo myös hyvän tekemisestä: Palmialla on merkittävä työllisyysvaikutus, tuemme hyvinvointia monikulttuurisuutta unohtamatta.