MENU

Uratarinat

Kuvassa palvelupäällikkö Titta Franzén-Hendrell Palmian ruokapalveluista.

Palvelupäällikkö Titta Franzén-Hendrell

Titan ura Palmiassa alkoi vuonna 2015 vastaanottokeskuksen keittiöstä, joka oli kouluympäristöön verrattuna aivan erilainen maailma. Ruokapalveluvastaavan tehtävästä Aurinkokiven koululta hän siirtyi ensin alue-esimieheksi, ja vuoden 2023 alusta nykyiseen tehtäväänsä ruokapalvelujen palvelupäälliköksi.

Arjen iloa Aurinkokiven koulussa 

Huumaava leivonnaisten tuoksu ottaa Duunitorin tiimin vastaan Aurinkokiven koulun keittiössä. 

Titta Franzèn-Hendrellpaistaa parhaillaan gluteenittomia omenarahkaleivoksia. Titta vastaa syksyllä 2016 avatun Aurinkokiven koulun ruokapalveluista. Konkreettinen tekemisen meininki on Titalle tärkeää: välillä on ihana päästä esimerkiksi työntämään kätensä taikinaan. 

Palaute lapsilta on suoraa 

"Olemme läsnä, kun asiakkaamme eli lapset tulevat syömään. Parasta on, että tässä työssä saa tehdä heidät iloiseksi", Titta hymyilee. "Lapset ilostuvat pienistä asioista. Muistat jonkun nimen tai kohtaat ja kysyt, maistuiko ruoka", Titta jatkaa. 

Kouluravintola saa myös paljon palautetta lapsilta – varsin suoraa, kuten arvata saattaa. Titta kertoo kuitenkin, että Aurinkokivessä lapset ovat yllättävän kaikkiruokaisia, eikä ruoista löydy inhokkeja tai selviä megasuosikkeja. 

Palmia tarjoaa myös oppilaille suunnatun mobiilisovelluksen, josta näkee mitä on milloinkin ruokana ja mitä ruoka sisältää. Sovelluksen kautta on mahdollista jättää nopeasti myös palautetta keittiöön. Säännöllisesti pääsee äänestämään myös suosikkiruokaa.  

Haluamme olla lähellä asiakasta  

Titta korostaa, että Palmialla halutaan olla lähellä asiakasta. "Kuka tahansa, oli se sitten aikuinen tai lapsi, uskaltaa tulla kysymään meiltä, jos jokin askarruttaa tai jotakin tarvitsee. Asiakaslähtöisyys, eli se mitä asiakas tarvitsee, on meille oikeasti tärkeää. Työilmapiiri on varsin loistava. Henkilökunta tykkää tulla töihin, mikä näkyy myös asiakkaille hyväntuulisena henkilökuntana", Titta kehuu. 

Vastuullisempia tehtäviä 

Titta siirtyi syksyllä 2020 Vantaan Aviapoliksen ja Kuusikon alueelle, jossa nykyisin palvelupäällikkönä vastaa 20 erilaisesta Palmian koulu- ja päiväkotikohteesta Vantaalla. Työ on todella mielenkiintoista, hyvin liikkuvaista ja monipuolista, resurssointia ja arjen ongelmatilanteiden ratkomista. Tehtävä pitää Titan kiireisenä ja puhelin soi tiuhaan. Kiireen painottuminen päiväaikaan mahdollistaa kuitenkin säännöllisen elämänrytmin ja työstä irtaantumisen.  

Työntekijätarina on toteutettu yhteistyössä Duunitorin kanssa vuonna 2017. Artikkelia on päivitetty Palmian toimesta 11.9.2020 ja 5.6.2023.

Palmia on mielestäni sellainen työpaikka, johon on hyvä tulla. Vähän kuin iso perhe.
Titta Franzén-Hendrell, alue-esimies