MENU

Uratarinat

Markkinointisuunnittelija Krista Aksila-Hursti

Krista Aksila-Hursti tuli Palmia Oy:n edeltäjäorganisaatioon töihin neljätoista vuotta sitten. Pitkän linjan ravintola-alan ammattilainen on uransa aikana kouluttautunut myös markkinoinnin saralla ja työskenteleekin nykyään markkinointisuunnittelijana yhtiössä. 

Ravintola-alan ammattilaisesta markkinointiin

- Aloitin Palmiassa suoraan koulun penkiltä, kun valmistuin restonomiksi. Ensimmäinen työpaikka oli pienessä lounasravintolassa ravintolapäällikkönä, Aksila-Hursti kertoo. 

Parin vuoden työrupeaman jälkeen vastuulla oli jo kaksi ravintolaa ja muutaman vuoden kuluttua tästä Aksila-Hursti pääsi avaamaan uudiskohdetta, jonka hän koki mielenkiintoisena uutena haasteena. Tehtävä vaati erilaista osaamista ja tekemistä kuin ravintolan päivittäisestä arjesta vastaaminen.  
- Esimiehelläni oli iso rooli tässä. Hän ymmärsi mitä voisin antaa ja saada Palmiassa, ja osasi ohjata oikeaan suuntaan, Aksila-Hursti kuvailee uransa alkua. 

Kouluttautumiseen kannustetaan ja se palkitaan

Työn ohella Palmia on tarjonnut Aksila-Hurstille mahdollisuuden kehittää itseään ja hän suorittikin johtamisen erikoisammattitutkinnon sekä opiskeli markkinointia. Samalla hän eteni ravintolapalvelujen asiantuntijatehtäviin myynnin ja markkinoinnin pariin ja osaksi ravintolapalvelujen johtoa.

Kun Palmiassa nousi esiin tarve yhtiötason markkinointisuunnittelijalle, oli luontevaa hyödyntää vahvaa liiketoimintaymmärrystä omaava henkilö tähän pestiin. Niin Aksila-Hursti siirtyi viestintä- ja markkinointitiimiin palvelemaan neljää liiketoimea sekä rekrytointia markkinointisuunnittelijan tehtävässä. Nykyisen tehtävän ohessa hän on jatkanut markkinointiviestinnän opintoja.

- Täytyy yrittää pysyä digitaalisuuden ja jatkuvan kehityksen menossa mukana, opiskelu mahdollistaa tämän ja syventää markkinointiviestinnän ymmärrystä entisestään. Jokainen opintokokonaisuus on mahdollistanut myös kehitystyön omaan ja tiimin tekemiseen, se on ihan parasta antia, Krista kiteyttää.

- Palmia on uudistuva ja mahdollisuuksia tarjoava työnantaja. Meillä osaavilla ja innokkailla ihmisillä on mahdollisuus päästä etenemään sekä luomaan uraa, Aksila-Hursti kokee. 

Meillä osaavilla ja innokkailla ammattilaisilla on mahdollisuus päästä etenemään sekä luomaan uraa
Krista Aksila-Hursti, markkinointisuunnittelija