MENU

Uratarinat

Markkinointisuunnittelija Krista Aksila-Hursti

Krista Aksila-Hursti tuli Palmia Oy:n edeltäjäorganisaation töihin neljätoista vuotta sitten. Pitkän linjan ravintola-alan ammattilainen on uransa aikana kouluttautunut myös markkinoinnin saralla ja työskenteleekin nykyään markkinointisuunnittelijana yhtiössä. 

Ravintola-alan ammattilaisesta markkinointiin

- Aloitin Palmiassa suoraan koulun penkiltä, kun valmistuin restonomiksi. Ensimmäinen työpaikka oli pienessä lounasravintolassa ravintolapäällikkönä, Aksila-Hursti kertoo. 

Parin vuoden työrupeaman jälkeen Aksila-Hursti pääsi avaamaan uudiskohdetta, jonka hän koki mielenkiintoisena uutena haasteena. Tehtävä vaati erilaista osaamista ja tekemistä kuin ravintolan päivittäisestä arjesta vastaaminen.  
- Esimiehelläni oli iso rooli tässä. Hän ymmärsi mitä voisin antaa ja saada Palmiassa, ja osasi ohjata oikeaan suuntaan, Aksila-Hursti kuvailee uransa alkua. 

Kouluttautumiseen kannustetaan ja se palkitaan

Työn ohella Palmia on tarjonnut Aksila-Hurstille mahdollisuuden kehittää itseään ja hän suorittikin johtamisen erikoisammattitutkinnon sekä opiskeli markkinointia. Samalla hän eteni ravintolapalvelujen asiantuntijatehtäviin ja osaksi ravintolapalvelujen johtoa. 

- Palmia on uudistuva ja mahdollisuuksia tarjoava työnantaja. Meillä osaavilla ja innokkailla ihmisillä on mahdollisuus päästä etenemään sekä luomaan uraa, Aksila-Hursti kokee. 

Meillä osaavilla ja innokkailla ammattilaisilla on mahdollisuus päästä etenemään sekä luomaan uraa
Krista Aksila-Hursti, markkinointisuunnittelija