MENU

Uratarinat

Keittiöpäällikkö Mikko Sievers

Ravintola Elmstreetin keittiöpäällikkö Mikko Sievers on ollut Palmian palveluksessa vuodesta 2000 lähtien. Hänellä on kokemusta useista toimipaikoista ja hän kiitteleekin työnantajansa joustavuutta.

Joustoa puolin ja toisin

- Palmia on hyvä ja joustava työnantaja. Työskentelin aiemmin Kallion virastotalolla, Kuntatalolla, Tilastokeskuksessa ja juhlapalveluissa. Kolmen lapsen isänä arvostan sitä, että lasten syntymän jälkeen sain vaihtaa toimipistettä ja siirtyä päiväpainotteiseen työhön. Muutenkin työkierto on hyvä asia erityisesti esimiestehtävissä. 3-4 vuotta yhdessä paikassa on hyvä aika, keittiöpäällikkö Mikko Sievers sanoo.

- Tarvitsemme jatkuvasti uusia keittiöammattilaisia. Hyvä fyysinen kunto, paineensietokyky, laaja ammattitaito, joustavuus ja ahkeruus ovat asioita joita arvostan työntekijöissä, Mikko summaa.

Työkavereita ja asiakasta kuunnellen

Marraskuussa 2015 avatussa ravintola Elmstreetissä käy päivittäin noin 450-500 ruokailijaa erilaisista yrityksistä. Viihtyisä ravintola sijaitsee Helsingin Vallilassa.
- Meillä lounastajien tarpeet ja mieltymykset vaihtelevat: osa on tarkka ravitsemuksellisista asioista, osa kaipaa helppoa jahyvää lounasta työpäivän keskelle. Tarjoamme myös kokous-, tilaus- ja juhlatarjoiluja, Mikko kertoo.

Työtyytyväisyys syntyy Palmialla arjen teoista. Viihtymiseen tarvitaan paljon vuorovaikutusta ja kykyä kuunnella henkilöstöä – ja asiakasta.
- Suunnittelemme ja kehitämme ravintolatoimikunnassa tarjontaamme ja palvelujamme yhdessä asiakkaiden kanssa. Erilaiset teemaviikot, kuten Meksiko tai Aasia ovat olleet suosittuja, Mikko kertoo. - Myös tuotekehitys on suuressa organisaatiossa tärkeässä osassa. Kuulun tuotekehitystiimiin, jossa kehitetään yhdessä muiden ravintoloidemme keittiöpäälliköiden kanssa Palmian ruokatuotetta.

Kolmen lapsen isänä arvostan sitä, että lasten syntymän jälkeen sain vaihtaa toimipistettä ja siirtyä päiväpainotteiseen työhön. Muutenkin työkierto on hyvä asia erityisesti esimiestehtävissä.
Mikko Sievers, keittiöpäällikkö