MENU

Sosiaali- ja terveysala

Huolehdimme sosiaali- ja terveysalan tärkeistä tukipalveluista

Tarjoamme sosiaali- ja terveysalan toimijoille sekä sote-palvelujen käyttäjien että tilojen kannalta olennaisia palveluja. Valikoimastamme löytyvät asiakkaan kokemaan laatuun vaikuttavat palvelut, kuten aulapalvelut, ravintola- ja kahvilapalvelut, siivous- ja turvallisuuspalvelut. Kiinteistöistä ja tiloista huolehdimme kiinteistönhoidon ja -huollon tai vaikkapa energianhallinnan palveluilla.

Tukipalveluilla sujuvaa arkea

Huolehdimme sosiaali- ja terveyspalvelujen tarjoajien arjen tärkeistä tukipalveluista. 

Siisteys ja turvallisuus tuovat sote-palveluja käyttäville asiakkaille tärkeää lisäarvoa heidän vieraillessaan erilaisissa keskuksissa ja palvelutaloissa.

- Siivoamme muun muassa terveyskeskusten vastaanottotiloja ja huolehdimme laboratoriotilojen yleisestä siivouksesta. 

- Tarjoamme erilaisia ravintola- ja kahviopalveluja kohteen asiakkaiden ja henkilöstön tarpeiden mukaan. Huolehdimme esimerkiksi Helsingin Kalasatamassa juuri avatun Terveys- ja hyvinvointikeskuksen ravintolapalveluista. 

Sosiaali- ja terveysalan erilaisten palvelukohteiden sujuva arki ja tilojen toimivuus vaativat monialaisia tukipalveluja. Asumisyksiköissä kiinteistön kunnosta ja sisäilmaston laadusta huolehtiminen takaavat asukkaiden mukavuuden ja kiinteistön elinkaaren suotuisan kehityksen.

Sairaala- ja terveyskeskusympäristöissä hoitohenkilöstön tulee saada keskittyä omaan asiantuntijatyöhönsä, jolloin muiden palvelujen täytyy tukea niiden sujuvuutta. 

- Meiltä saat esimerkiksi kiinteistöjen energiankulutukseen ja talotekniikan kuntoon liittyvät selvitykset. Selvitysten avulla saadaan tiedot mahdollisista puutteista, turhia kustannuksia aiheuttavista tekijöistä tai sisäilmastoon negatiivisesti vaikuttavista, esimerkiksi lämmitykseen ja jäähdytykseen liittyvistä toiminnoista.

- Sairaalan toiminnan sujuvuutta tuemme huolehtimalla esimerkiksi sisäisistä kuljetuksista kiinteistöön kuuluvilla alueella. Kuljetuspalvelumme huolehtivat muun muassa ruokien, pyykkien, lääke- ja kaasupullojen sekä roskien kuljetuksista. 

Ota yhteyttä

Palmian myynti

Myyntipalvelu

etunimi.sukunimi@palmia.fi

Lähetä viesti

Vastaanottaja:

Tutustu palveluihimme