Tiedätkö mitä syöt?

Teemat / Tiedätkö mitä syöt?

Palmian ravintoloissa syödään suomalaista ruokaa

Palmian ravintoloissa syödään hyvää ja turvallista suomalaista ruokaa. Tarjoamme suomalaisesta lihasta ja broilerista valmistettua ruokaa, joka on vastuullista, puhdasta ja lähellä tuotettua. Kun valitsemme suomalaista lihaa, voimme olla varmoja, että tuotantoketju on läpinäkyvä ja eläimiä on kohdeltu hyvin. Antibioottivapaa kotimainen liha on tutkitusti puhtaampi ja turvallisempi valinta kuin ulkomailta tuotu liha. Palmian kaikista elintarvikehankinnoista noin 78 prosenttia on kotimaista.

Suomalaisten raaka-aineiden käyttö tukee myös suomalaista työtä. Suomalainen työ ja suomalaisuus ovat Palmialle tärkeitä teemoja. Palmia saa käyttää Avainlippu-merkkiä osoituksena korkeasta kotimaisuusasteesta.

Perjantaina 5.3. lounaalla saamme nauttia suomalaisista huippuraaka-aineista. Tarjolla on mm. Atrian kokonaisena paistettua härän ulkofilettä.

Voit tutustua Atrian vastuullisuuteen, eläinten hyvinvointiin ja tuoteturvallisuuteen täällä.

Teemassa mukana olevat kaikille avoimet ravintolat
- Merta
- Svengi
- Puro
- Loft33

Teemaravintolat, jotka palvelevat tällä hetkellä rajoitettua asiaskuntaa
- Meritulli
- Kaupungintalon ravintola
- Greenport
- Huoltamo (Yle)

Tarkista oman ravintolasi menu: https://ruoka.palmia.fi/fi/ravintola/ravintolat/

Tervetuloa syömään hyvää kotimaista ruokaa, joka päivä!

Lataa Palmia Lounas -sovellus

Palmia Lounas -sovelluksen avulla sinun on helppo tarkistaa menut, aukioloajat ja ravintolauutiset.

// %>