Ajankohtaista

Uudet ruokalistat tuovat ravintoloihin keväisiä makuja

22.04.2021 07:06

Lounasravintoloiden uudet ruokalistat pyörähtävät käyntiin 26.4.

Lounasruoan kehittäminen on yhteistyötä

Lounasravintolan tärkeä tehtävä on tarjota päivittäin niin maistuvaa, laadukasta ja ravitsevaa ruokaa, että se houkuttelee asiakkaan lounaalle ravintolaan päivä toisensa jälkeen. Jatkuva kehittäminen onkin meille ravintola-alan toimijana elintärkeää.

Palmiassa ruokatuotannon tuotekehitystä tekee keskitetysti kehityspalvelutiimi, jonka lisäksi kehittämistyöhön otetaan mukaan ravintoloiden keittiöpäälliköitä ja kokkeja, joilla on paras asiantuntemus ja kosketus loppuasiakkaisiin ja heidän mieltymyksiinsä. Reseptikehityksen ja tuotteistuksen parissa toimii siis erilaisia työryhmiä ja tiimejä, joihin on valittu avainhenkilöitä myös ravintoloista vastaamaan eri tuotealueista.

Uudet lounasreseptit ovat syntyneet ravintola Huoltamon keittiössä

Alkuvuoden lounaslistat saivat runsaasti huomiota ja hyvää palautetta. Tätä hyvää kehitystyötä lounaslistojen parissa ovat jatkaneet ravintola Huoltamon keittiöpäällikkö Jetro Luumi sekä vuoromestari Jenni Kaikkonen-Kortelainen. Jetro on tunnettu viime vuoden PRO-palkinnon voittajana. Jetro ja Jenni ovat suunnitelleet Palmian lounasravintoloihin uuden kevään ja kesän kiertävän listan, jossa on paljon uusia makuja.

Lämpimästi tervetuloa herkuttelemaan ja tutustumaan uuteen ruokalistaan!

Ravintoloiden lounaslistat >täällä

Esimerkkejä uusista resepteistä:

Pääkuvassa kukkakaaliwings

Nasi Goreng
Nasi Goreng

Halloumipannua kevään kasviksilla
Halloumipannua kevään kasviksilla

Puna-ahven Tom yam
Puna-ahven Tom yam

Katkarapuragu ja pastaa
Katkarapuragu ja pastaa

Tomaatti-fetakeitto
Tomaatti-fetakeitto

Lohi Wallenberg
Lohi Wallenberg

Wokattu härkää Yakiniku
Wokattua härkää Yakiniku

// %>