MENU

Viherpalvelut

Viherpalvelutyöntekijä tasoittaa pensaan korkeutta trimmerillä.

Viherpalvelu on ammattipuutarhureiden osaamista parhaimmillaan

Viheralueiden hoito pitää huolta paitsi pihoista, myös mielistä. Ammattimainen viherpalvelu huolehtii siitä, että istutukset ja pensaiden leikkaukset tehdään ajallaan ja pihoille valitaan kasveja, jotka kestävät tarpeen mukaan valoa, varjoa ja juoksevia lapsia. Kun vihersuunnitelma tehdään vuosiksi eteenpäin, asukkaat tai muut kiinteistön käyttäjät saavat nauttia viheralueista ilman jatkuvia mylläyksiä. 

Viherpalvelut tekevät kaunista

"Ihmiset viihtyvät pihoilla. Se, että oma piha on hoidetun näköinen ja viihtyisä, on tärkeää ihan kaikille".  

Pihat ja kiinteistöjen viheralueet ovat monelle se olohuoneen jatke, joka antaa virtaa arkeen. Viherpalvelun ammattilaiset pitävät tästä olohuoneesta hyvää huolta. 

Viherpalveluiden työntekijät ovat puutarhureita ja muita alan ammattilaisia. Koulutetut puutarhurit tuntevat kasvit ja kasvuympäristöt, ja tietävät, mitä viheralueiden hoito vaatii ja milloin. 

Viherpalvelut ovat esimerkiksi  

  • Asiakkaiden pihojen hoitoa 
  • Viheralueiden kunnossapitoa 
  • Pensaiden hoitoa 
  • Kitkemistä
  • Alasleikkuuta
  • Puiden hoitoleikkuita  

Istutuksia tehdään paljon, niin pihoille kuin erilaisiin astioihin. Kouluille ja päiväkodeille tehdään mm. pihojen raivauksia, tarkkaillaan puiden kuntoa ja hoidetaan puita ja pensaita. Hoitokautena meitä työllistävät myös asuinosakeyhtiöt, business parkit ja hotellit.

Asiakkaille pyritään tekemään vuosiksi eteenpäin tähtääviä vihersuunnitelmia. Puutarhuri päivittää viherhoitosuunnitelmaa asiakkaan toiveiden mukaan.  

Viherhoitosuunnitelmaan voidaan kirjata esimerkiksi  

  • Mitä kukkia ja kasveja piha-alueelle laitetaan 
  • Miten niitä hoidetaan 
  • Pensaiden hoito ja leikkaukset 
  • Muut säännölliset pihanhoidolliset toimenpiteet 

Ympäristökysymykset ovat viherpalveluiden tekemisessä läsnä joka päivä. Meiltä löytyvät niin laatu- kuin ympäristösertifikaatitkin.  

Tulevaisuudessa viherpalveluja tarvitaan yhä enemmän, kun lähiluonto ja luonnon monimuotoisuuden kysymykset ovat jatkuvasti aiempaa enemmän läsnä. Haluamme tarjota tällä alalla parasta mahdollista osaamista ja palvelua asiakkaillemme.

"Palmiassa on paljon ihmisiä, jotka ovat tehneet meillä pitkän työuran. Suurin osa puutarhureista on ollut talossa pitkään ja ovat työssä äärimmäisen kokeneita. Se on meille iso etu tällä alalla". 

Ota yhteyttä

Palmian myynti

Myyntipalvelu

[email protected]

Lähetä viesti

Vastaanottaja:

Tutustu myös seuraaviin palveluihin