MENU
Turvallisuuspalvelut

Kattavat turvallisuuspalvelut vartioinnista turvatekniikan ratkaisuihin

Suunnittelemme ja toteutamme palvelukokonaisuuden yhdistelemällä laajaa palveluvalikoimaa ja nykyaikaista teknologiaa kustannustehokkaasti asiakkaiden tavoitteisiin vastaten. Palveluihimme kuuluu muun muassa vartiointi, aulapalvelut, turvallisuustekniikka, järjestyksenvalvonta, tapahtumaturvallisuus, asiantuntijapalvelut. Raportoimme palvelutuotannostamme ja varmistamme toiminnan vaikuttavuuden yhteisesti sovituin mittarein.

Mittaamme ja raportoimme turvallisuuspalveluillamme tuotettavaa asiakashyötyä

Huolehdimme turvallisuudesta ja toimivasta ympäristöstä. Mahdollistamme yrityksille onnistumisen omassa toiminnassaan, varmistamme viihtyisyyttä, häiriöttömyyttä ja turvallisuutta. Turvaamme kulkemisen sujuvuutta ja asiakasviihtyvyyttä, ennaltaehkäisemme riskejä ja tuemme asiakkaamme liiketoimintaa.

Varmistamme palvelulupauksemme valitsemalla ja kouluttamalla palveluun soveltuvat henkilöt, räätälöimällä turvallisuuspalveluratkaisumme ja muotoilemalla palvelumallin siten, että konkreettinen asiakashyöty on todennettavissa.

Suunnittelemme ja toteutamme palvelukokonaisuuden yrityksille heidän tarpeeseen, yhdistelemällä laajaa palveluvalikoimaa ja nykyaikaista teknologiaa sekä henkilöstömme monipuolista osaamista joustavasti ja kustannustehokkaasti.

Raportoimme palvelutuotannostamme asiakkaillemme sovituin toimenpitein, yhdistäen raportointiin nykyaikaisia sähköisiä raportointityökaluja.

Ota yhteyttä

Palmian myynti

Myyntipalvelu

[email protected]

Lähetä viesti

Jyrki Lahtinen

Toimialajohtaja

040 548 3068

[email protected]

Vastaanottaja:

Tutustu myös seuraaviin palveluihin