MENU
Turvallisuuspalvelut

Kattavat turvapalvelut vartioinnista turvatekniikan ratkaisuihin

Suunnittelemme ja toteutamme palvelukokonaisuuden yhdistelemällä laajaa turvapalveluvalikoimaa ja nykyaikaista teknologiaa asiakkaan tavoitteista lähtien ja kustannustehokkaasti. Palveluihimme kuuluu muun muassa vartiointi, aulapalvelut, turvallisuustekniikka, järjestyksenvalvonta, tapahtumaturvallisuus, asiantuntijapalvelut. Raportoimme palvelutuotannostamme ja varmistamme toiminnan vaikuttavuuden yhteisesti sovituin mittarein.

Mittaamme ja raportoimme turvallisuuspalveluillamme tuotettavaa asiakashyötyä

Huolehdimme turvallisuudesta ja toimivasta ympäristöstä. Mahdollistamme asiakkaan onnistumisen omassa toiminnassaan, varmistamme viihtyisyyttä, häiriöttömyyttä ja turvallisuutta. Turvaamme kulkemisen sujuvuutta ja asiakasviihtyvyyttä, ennaltaehkäisemme riskejä ja tuemme asiakkaamme liiketoimintaa.

Varmistamme palvelulupauksemme valitsemalla ja kouluttamalla palveluun soveltuvat henkilöt, räätälöimällä turvallisuuspalveluratkaisumme ja muotoilemalla palvelumallin siten, että konkreettinen asiakashyöty on todennettavissa.

Suunnittelemme ja toteutamme palvelukokonaisuuden asiakkaan tarpeeseen, yhdistelemällä laajaa turvapalveluvalikoimaa ja nykyaikaista teknologiaa sekä henkilöstömme monipuolista osaamista joustavasti ja kustannustehokkaasti.

Raportoimme palvelutuotannostamme asiakkaallemme sovituin toimenpitein, yhdistäen raportointiin nykyaikaisia sähköisiä raportointityökaluja.

Ota yhteyttä

Kimmo Knaapi

Myyntipäällikkö

040 158 2533

etunimi.sukunimi@palmia.fi

Vastaanottaja:

Tutustu myös seuraaviin palveluihin