MENU

Siivouksen asiantuntijapalvelut

Toimitilahuoltajia istumassa koulutuksessa kokoushuoneessa.

Siivouksen asiantuntijapalvelut tarjoavat kompassin kiinteistöjen siivoustöihin

Mitoita, suunnittele, kehitä. Siivouksen asiantuntijapalvelut auttavat silloin, kun on aika ottaa kiinteistön siivous hallintaan. Metsäänkään ei lähdetä ilman kompassia, miksipä siis siivoamiseenkaan.  Mitoitus ja suunnittelu antavat siivoustyöhön kompassin, jonka neula osoittaa oikeaan suuntaan.

Asiantuntemuksella siivouksesta

“Meillä on vahva osaaminen siivouspalveluissa. Annamme asiakkaalle aina hyvän ja reilun, työn tutkimukseen perustuvan mitoituksen siitä, miten työ kannattaa resursoida.” 

Siivoustyössä korostuu nykyään osaaminen. Erityisesti koronan myötä on desinfiointisiivoukseen kiinnitetty entistä enemmän huomiota ja myös pintamateriaalien suhteen tarvitaan jatkuvaa osaamisen päivittämistä.

Kiinteistöjen käyttöikä pitenee, kun siivouksessa pidetään huolta materiaaleista. Iäkkäätkin pinnat voivat olla vielä siistit ja hyvässä kunnossa, jos niitä on siivottu ja huollettu oikein.

Meillä on pitkät perinteet siivouksen asiantuntijatyöstä. Tunnemme välineet, materiaalit ja pesuaineet. Panostamme henkilökuntamme koulutukseen. Tiedämme, miten oikeaan laatutasoon päästään. 

Jos jollakin alalla hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, niin siivouksessa. 

Kauanko kestää? Älä arvaile vaan mitoita!  

Kuinka kauan esimerkiksi toimiston siivoamiseen menee aikaa? Siivoustyön mitoittaminen antaa vastauksen. Ja kun työ on mitoitettu, osataan resursoida. Tiedetään, paljonko tilan siivoamiseen menee aikaa ja kuinka usein kyseinen tila kannattaa siivota. 

Kun nämä tiedot ovat hanskassa, on helpompaa etsiä ja kilpailuttaa tekijät. Niinpä mitoitusta ei kannata jättää tekemättä – siivoustyön mitoitus antaa raamit sille, mitä kilpailutuksessa lähdetään hakemaan. 

Meidän tavoitteenamme on aina pitää asiakkaasta hyvää huolta. Opastamme ja koulutamme tarvittaessa myös asiakkaan henkilökuntaa. 

Sisäilmaongelmia? Anna meidän auttaa.  

Jos kohteessa on havaittu sisäilmaongelmia ja korjaukset on tilattu, tarvitaan vielä apua siihen, että käyttäjät siirretään väistötiloihin. Tavarat pitää puhdistaa, jotta mahdolliset haitat eivät siirry tekstiilien ja materiaalien mukana uuteen kohteeseen. Meiltä saat puhdistustyön asiantuntemuksella, samoin kuin konsultoinnin siitä, miten pakata ja toimia muuton suhteen. 

Emme lupaa, että voimme ratkaista sisäilmaongelmasi, mutta voimme auttaa haittojen torjunnassa siivouksen osalta.

“Kun mitoituskohteina on ollut eläintarha, museoita ja asunnottomien palvelukeskuksia sekä kaikkea siltä väliltä, niin meille on kehittynyt aika hyvä rutiini.” 

Ota yhteyttä

Palmian myynti

Myyntipalvelu

[email protected]

Lähetä viesti

Elina Snellman

Ratkaisumyyntipäällikkö

050 341 6239

[email protected]

Vastaanottaja:

Tutustu myös seuraaviin palveluihin