MENU

Sairaalasiivous

Sairaaloiden ja lääkäriasemien siivous

Sairaalat, lääkäriasemat, terveyskeskukset, terveysasemat ja hoivakodit ovat paikkoja, joissa korkeasta hygieniatasosta ei voi tinkiä. Tavoitteenamme on tarjota potilaille parhaat mahdolliset olosuhteet hoidon tueksi.

Ylläpidämme korkeaa hygieniatasoa sairaaloissa

Siivoamme sairaaloiden, terveysasemien ja hoivakotien erilaiset tilat tarjoten viihtyisän ja turvallisen ympäristön potilaille, henkilökunnalle ja vierailijoille. Käyttäjäpalvelumme helpottavat sairaaloiden, lääkäriasemien ja hoivakotien arkea niin, että hoitohenkilökunta voi keskittyä työhönsä. Huolehdimme siivouken lisäksi siitä, että ydintehtäviä tukevat työt, kuten postitus- ja asiointipalvelut sujuvat arjessa.

Pidämme yllä korkeaa hygieniatasoa, joka saavutetaan työskentelemällä suunnitelmallisesti, aseptista työjärjestystä ja kohteen hygieniaohjeistusta noudattamalla. Henkilökuntamme osaaminen varmistetaan säännöllisillä koulutuksilla ja työnopastuksella minkä lisäksi meillä on ammattitaitoa kohdata potilaat sekä omaiset. Teemme yhteistyötä henkilökunnan kanssa potilasturvallisuuden ja hyvinvoinnin takaamiseksi.

Ota yhteyttä

Mari Ahlgren

Tukipalvelu- ja kehityspäällikkö

040 652 8298

etunimi.sukunimi@palmia.fi

Palmian myynti

Myyntipalvelu

etunimi.sukunimi@palmia.fi

Lähetä viesti

Elina Snellman

Myyntipäällikkö

050 341 6239

etunimi.sukunimi@palmia.fi

Vastaanottaja:

Tutustu myös seuraaviin palveluihin