MENU

Ruokapalvelut

Kotimainen ruokapalvelun tuottaja

Ruokapalvelut valmistavat ruokaa asiakkaiden pieniin ja suuriin tarpeisiin. Olemme tukena niin lasten kuin aikuistenkin arjessa; tarjoamme ravitsevaa ja kunnollista ruokaa, joka auttaa jaksamaan koulussa ja töissä. Aidosti kotimaisena ruokapalvelun tuottajana tarjoamme yli 50 000 ateriaa päivittäin. 

Hyvä asiakaskokemus ja kattavat ruokapalvelut

Palvelun tuottajina olemme joustavia ja ketteriä, ja tähtäämme pitkiin asiakassuhteisteisiin. Yhdessä tekemisen perustana on jatkuva vuorovaikutus ja kehittäminen, tavoitteena molemminpuolinen hyöty. Muutokset ovat myös meille arkipäivää ja siksi reagointinopeuden tärkeys on osa luotettavaa palvelun tuottamista. 

Tuotamme ruokapalveluja

  • lounasravintoloissa
  • henkilöstöravintoloissa
  • sairaaloissa
  • kouluissa
  • päiväkodeissa
  • hoivakohteissa
  • palvelukeskuksissa
  • vastaanottokeskuksissa

Tukena lasten ja aikuisten arjessa

Tarjoamme ruokaa mm. työpaikoilla, päiväkodeissa, kouluissa ja seniorikeskuksissa. Erilaisissa palvelukohteissamme huomioimme ruokailijoiden tarpeet, tilojen tarjoamat mahdollisuudet ja sovimme palvelun tilaajan kanssa kaikki tuotantoon liittyvät asiat yksityiskohtia myöten.

Palmian tarjoamat ateriat on aina koostettu ravitsemuksellisesti laadukkaista raaka-aineista ja kohderyhmän makutottumusten sekä ravitsemussuositusten mukaisesti. Keittiössämme osaavat ammattilaiset valmistavat ruokaa, joka maistuu hyvältä ja tukee ruokailijoidemme hyvinvointia ja terveyttä. Raaka-aineissa suosimme suomalaisia tuotteita, huomioimme kasvisruokailijat ja muut erityisruokavaliot sekä vuodenaikojen vaihtelun ja ruokateemat. Raaka-aineen jäljitettävyys ja tuotantoketju ovat meillä keskeisessä roolissa, kun punnitsemme tavarantoimituksen yhteistyökumppaneita.

Vastuullinen ja eettinen ruokailu

Tavoitteenamme on huomioida kaikki ympäristönäkökohdat ruokatuotantoketjussamme aina tuotekehityksestä ja henkilöstömme ympäristöosaamisen jatkuvasta parantamisesta raaka-aineiden hankintaan, kuljetukseen, tuotteiden valmistamiseen ja jätteiden keräilyyn asti. Raaka-aineissa suosimme suomalaisia tuotteita. Jatkuva kehittäminen ohjaa toimintaamme, niin ympäristö- kuin muissakin kehityskohteissa. Lue lisää vastuullisuudestamme >

Ruokalistat ja palaute mobiilisovelluksessa

Palvelun lisäksi panostamme ruokaan liittyvän viestinnän sujuvuuteen meillä lounaansa nauttivien asiakkaiden kanssa. Ravintolassa tapahtuvan tiedottamisen lisäksi viestintäkanavina käytämme ruokailijoille tarjoamiamme maksuttomia Palmia -sovelluksia, sosiaalista mediaa ja verkkosivuja.

Lounaslistat löytyvät nopeasti ja helposti nettisivujen lounaslistahausta tai Palmia Lounas –mobiilisovelluksesta.

Päiväkotien ja koulujen ruokailijat, tai heidän vanhempansa, pystyvät seuraamaan ruokalistoja ruoka.palmia.fi -sivuilla tai Palmia Kouluruoka –mobiilisovelluksella.

Palautteen antaminen sovelluksella on näppärää, järjestämme sovellusta hyödyntäen myös esimerkiksi suosikkiruokaäänestyksiä.

Tutustu asiakastarinoihimme >

Ota yhteyttä

Mari Rantala

Myyntipäällikkö

050 547 7748

etunimi.sukunimi@palmia.fi

Palmian myynti

Myyntipalvelu

etunimi.sukunimi@palmia.fi

Lähetä viesti

Sirpa Laakkonen

Myyntipäällikkö

040 154 7248

etunimi.sukunimi@palmia.fi

Vastaanottaja:

Tutustu myös seuraaviin palveluihin