Valmistamme maukasta ja ravitsevaa ruokaa kaikkien asiakkaidemme pieniin ja suuriin tarpeisiin. Huolehdimme lasten, koululaisten, aikuisten, senioreiden ja sairaalapotilaiden terveellisistä aterioista, jotka auttavat jaksamaan erilaisissa elämänvaiheissa.
Palvelun tuottajana olemme joustava, ja tähtäämme pitkiin asiakassuhteisiin. Yhdessä tekemisen perustana on jatkuva vuorovaikutus, kehittäminen ja reagointi nopeasti muuttuviin tilanteisiin.
Tarjoamamme ateriat on aina koostettu kohderyhmän makutottumusten sekä ravitsemussuositusten mukaisesti. Osaavat ammattilaisemme valmistavat keittiöissä ruokaa, joka paitsi maistuu hyvältä, myös tukee ruokailijoidemme tarpeita, hyvinvointia ja terveyttä. Raaka-aineissa suosimme suomalaisia tuotteita, huomioimme kasvisruokailijat ja muut erityisruokavaliot sekä vuodenaikojen vaihtelun ja ruokateemat.
Tavoitteenamme on huomioida kaikki ympäristönäkökohdat ruokatuotantoketjussamme aina tuotekehityksestä ja henkilöstömme ympäristöosaamisen jatkuvasta parantamisesta raaka-aineiden hankintaan, kuljetukseen, tuotteiden valmistamiseen, hävikinseurantaan ja jätteiden keräilyyn asti. Raaka-aineiden jäljitettävyys ja tuotantoketju ovat meillä keskeisessä roolissa. Jatkuva kehittäminen ohjaa toimintaamme, niin ympäristö- kuin muissakin kehityskohteissa. Lue lisää vastuullisuudestamme >