MENU

Ravintolat

Lounasravintolamme panostavat raaka-aineiden kotimaisuuteen ja asiakasviestintään.

Teemme ruokaa parhaista ja puhtaista raaka-aineista, vastuullisin periaattein. Palveluvalikoimaan sisältyvät kaikki ateriapalvelut tarpeen mukaan: aamiainen, lounasravintola, kahvilapalvelut, välipalat, kokoustarjoilut ja päivän päätteeksi myymme ruokaa mukaan.

Henkilöstöravintoloissamme ja lounasravintoloissamme tarjoamme ravitsevaa ja hyvää ruokaa buffetista, jossa on aina monta lounasvaihtoehtoa. Teemme monipuolista lounasruokaa höystettynä vegellä, luomulla, lähiruoalla ja teemoilla maailmalta - erikoisruokavaliot huomioiden.

Ravintola palvelee asiakkaan tarpeiden mukaan

Yksilölliset ravintolat, asiakaskohtaiset valikoimat, ammattitaitoinen ja sitoutunut henkilökunta ovat käytettävissänne. Jokainen ravintola suunnitellaan asiakkaan kanssa yhdessä niin valikoiman kuin ulkoisten puitteidenkin osalta. Meidän tehtävämme on tukea palveluiden tuottamisella asiakkaan yritystoimintaa. 

Hyvä lounas on osa hyvinvointia

Työntekijän kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa ruoka on suuressa roolissa. Terveellinen ja monipuolinen lounasvalikoima edesauttaa työssä jaksamista. Lounastauko viihtyisässä ympäristössä on paras mahdollinen lähtökohta energiselle ja tehokkaalle iltapäivälle. Olennainen osa hyvästä palvelusta koostuu tekevistä ja iloisista ihmisistä, palmialaisista.

Palveluratkaisut asiakkaan tarpeen mukaan

Kuuntelemme asiakasta, kehitämme uutta ja käytämme jo hyväksi havaittuja palveluratkaisuja:

  • Ruokalasta ravintolaksi -konsepti
  • Yhden lautasen malli
  • Parempi valinta -ateriat
  • kahvilapalvelut
  • Ota ja nauti -mukaanmyynti
  • Streetbistro
  • kokous- ja juhlapalvelut 

Sopivin palveluratkaisu haetaan aina yhdessä asiakkaan tarpeiden sekä tilojen ja tilojen käyttäjien tarpeiden perusteella.

”Yhden lautasen malli” on esimerkki palveluratkaisusta, joka tukee oikeaoppista ruokailua. Kun käytössä on yksi ruokalautanen, oikeaoppisen annoksen kokoaminen ja ravitsemussuositusten noudattaminen on helpompaa.

Ruokalasta ravintolaksi -konseptissa luovumme tarjottimista ja siirrymme fiinimpään ravintolamiljööseen. Tämä toimintatapa on myös astetta vihreämpi; voimme yhdessä vähentää veden ja pesuaineiden kulutusta. Mikäli toiveissasi on jotain mitä valikoimasta ei vielä löydy, me suunnittelemme kokonaisuuden sinulle.

Autamme asiakkaitamme syömään terveellisesti ja laadukkaasti, joten tarjoamme haluttaessa mahdollisuuden myös Parempi valinta -ateriaan.

Hyvä tietää Palmian ravintoloista

  • olemme vastuullinen ja suomalainen ravintolapalvelun tuottaja
  • noudatamme ravitsemussuosituksia
  • käytämme suomalaisia juureksia, kasviksia ja vihanneksia aina, kun se on mahdollista – huomioiden sesonkisaatavuuden ja laadun
  • emme käytä geenimanipuloituja raaka-aineita ja pystymme aina selvittämään raaka-aineidemme alkuperämaan
  • lounasruoan tuotesisällön voit tarkastaa aina ruokalistasivuiltamme tai Palmia Lounas -mobiilisovelluksesta
  • käytämme luomua: ravintolamme ovat Portaat luomuun -ohjelman tasolla 2 tai 3
  • Reilun kaupan tuotteet ovat olleet valikoimassamme jo vuodesta 2011
  • noudatamme WWF:n kalasuosituksia
  • suosimme suomalaisia kalalajeja kuten lahnaa, särkeä ja muikkuja. Olemme mukana John Nurmisen säätiön särkikalahankkeessa
  • suosimme suomalaista lihaa

Lounaslistat suunnitellaan aina ravintolakohtaisesti. Lounaslistan yhteydessä kerromme ruokavaihtoehtojen ainesosat ja ravitsemuksellisen sisällön.

Tarkkaan mietityllä hankintaketjulla pystymme takaamaan tasalaatuisen ja turvallisen tuotteen asiakkaalle. Myös reseptit ja tuotevalikoimarunko on muotoiltu huolella, ja näin voimme aina jäljittää raaka-aineen alkuperän.

Ota yhteyttä

Mari Rantala

Myyntipäällikkö

050 547 7748

etunimi.sukunimi@palmia.fi

Lähetä viesti

Mirja Möttö

Myyntipäällikkö

050 408 0920

etunimi.sukunimi@palmia.fi

Lähetä viesti

Palmian myynti

Myyntipalvelu

etunimi.sukunimi@palmia.fi

Lähetä viesti

Vastaanottaja:

Tutustu myös seuraaviin palveluihin