MENU

Ravintolapalvelut

Asiakas valitsee lounasravintolan salaattipöydästä värikästä annosta omalle lautaselleen.

Houkutteleva lounas saa työn maistumaan

Houkutteleva ja monipuolinen lounas on työhyvinvointia parhaimmillaan. Viihtyisä ja maistuva lounashetki rakentuu räätälöidyistä palveluista, korkealaatuisista raaka-aineista ja ammattitaidolla valmistetusta ruoasta.

Joustava kumppani ravintolapalveluihin

“Monipuolisesti koottu runsas ja värikäs lounasbuffet, delisalaattibaari, bistropisteet ja fast-line -ratkaisut palvelevat ruokailija-asiakkaita ja tarjoavat ravitsevia, maistuvia, yllätyksellisiä lounasvaihtoehtoja moneen makuun."

Palmia on luotettava ja joustava yhteistyökumppani yritysten lounas- ja henkilöstöravintolaratkaisuihin. Räätälöimme ravintolakonsepteistamme asiakkaiden toiveiden mukaiset palvelukokonaisuudet ja -ratkaisut aina lounassopimuksista ravintolatoimintaan. Hoidamme vahvalla asiantuntemuksella myös kansainvälisten business parkien ravintola-, kokous-, aula- ja turvapalvelut. Valttimme ovat vahva asiantuntemus ja pitkä kokemus monipuolisesta henkilöstö- ja edustustarjoilusta. Toimimme pääosin pääkaupunkiseudun alueella.

Trendikkäästi moneen makuun

Vastaamme asiakkaiden kasvavaan ruokaosaamiseen innostamalla ja inspiroimalla henkilökuntaamme ja reagoimalla alan ajankohtaisiin ilmiöihin. Vahvistamme ammatti-identiteettiä ja panostamme henkilökunnan maistamis-, reseptiikka- ja esillepanokoulutukseen jatkuvasti ja suunnitelmallisesti. Kasvatamme koko ajan kasvis- ja vegaaniruokien määrää, sillä ne ovat aidosti potentiaalinen lounasvaihtoehto kenelle tahansa. 

Olemme kiinnostuneita asiakkaidemme hyvinvoinnista. Huomioimme ruoan ravintoarvot ja ravitsemuksellisen koostumuksen mausta tinkimättä.

Vastuullisesti valmistettua ruokaa 

Vastuullisuus on meille sydämen asia. Käytämme ruoanvalmistuksessa vastuullisesti tuotettuja ja sesonginmukaisia, suomalaisia raaka-aineita. Kotimaisuusasteemme on korkea (79 %). Teemme asiakkaidemme yhteistyössä aktiivisia toimenpiteitä ruokahävikin vähentämiseksi ja terveellisten ateriavaihtoehtojen sekä kasvisruokien käytön edistämiseksi. Käytämme lisäksi ympäristöä säästäviä kompostoituvia sekä kierrätettäviä take away -astioita. 

Viihtyisä kohtaamispaikka

Nykyajan lounasravintola palvelee kahvilamaisena työtilana sekä kohtaamis- ja kokouspaikkana, jossa viihdytään. Myös catering- ja juhlapalvelumme, take away- ja kahvilapisteet sekä nykyaikainen verkkokauppamme tarjoavat monia vaihtoehtoja tilaisuuksien tarjoiluun. Ideoimme ravintolapalveluihin parhaat ratkaisut toimipaikkakohtaisesti ja innovatiivisesti yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. 

Olemme läsnä ja lähellä joka päivä

Ravintolapalveluissamme korostuvat asiakaslähtöisyys ja inhimillisyys. Työntekijämme ovat asiakkaitamme varten - olemme joka päivä läsnä ja lähellä toimipisteissämme. Hyvän yhteistyön pohjana oleva aktiivinen vuoropuhelu sekä toiminnan laadun jatkuva seuranta ja raportointi sekä säännölliset asiakastyytyväisyyskyselyt varmistavat, että niin tilaaja- kuin myös ruokailija-asiakkaidemme toiveet näkyvät lautasella. 

Kysy lisää ravintolaratkaisuistamme

Palmia työllistää 2 400 ravintola- ja ruoka- sekä siivous-, kiinteistö-, turvallisuuspalvelun ammattilaista. Palmia tarjoaa vastuullisen ja palvelevan kumppanuuden arkeen. Meiltä saat räätälöidyt ratkaisut, esimerkiksi lounassopimukset yrityksesi työntekijöille tai kokonaisen lounasravintolakonseptin pääkonttorisi yhteyteen. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää ratkaisuistamme.

"Asiakas syö aina ensin silmillään. Siksi myös visuaalisuus, värit ja tunne ovat mukana kaikessa ruoanlaitossamme take away -tuotteista lounasbuffettiin ja edustuksen sormisyötävistä fine dining -illallisannoksiin".

Ota yhteyttä

Palmian myynti

Myyntipalvelu

[email protected]

Lähetä viesti

Vastaanottaja:

Tutustu myös seuraaviin palveluihin