MENU

Ravintolapalvelut

Joustavuutta ja asiakaslähtöisyyttä

Teemme ruokaa Avainlippu-merkin alla, parhaista ja puhtaista raaka-aineista, vastuullisin periaattein. Palveluvalikoimaan sisältyvät kaikki ateriapalvelut tarpeen mukaan: aamiainen, lounas, kahvilapalvelut, välipalat, kokoustarjoilut ja päivän päätteeksi myymme ruokaa mukaan.

Ravintola palvelee asiakkaan tarpeiden mukaan

Yksilölliset ravintolat, asiakaskohtaiset valikoimat, ammattitaitoinen ja sitoutunut henkilökunta ovat käytettävissänne. Jokainen ravintola suunnitellaan asiakkaan kanssa yhdessä niin valikoiman kuin ulkoisten puitteidenkin osalta. Meidän tehtävämme on tukea palveluiden tuottamisella asiakkaan yritystoimintaa. Laaja palveluvalikoimamme mahdollistaa yritykselle kaikki tukipalvelut kiinteistössä ja sen ulkopuolella.

Joustavuutta ja asiakaslähtöisyyttä

Joustavana ja ketteränä toimijana olemme saaneet luotua asiakassuhteistamme pitkiä. Yhdessä tekemisen perustana on jatkuva vuorovaikutus ja kehittäminen, tavoitteena molemminpuolinen hyöty. Muutokset ovat myös meille arkipäivää ja siksi ymmärrämme reagointinopeuden tärkeyden.

Sopimuksemme pohjautuvat joko ravintolapalvelun tuottamiseen asiakkaan tiloissa, ravintolapalvelujen käyttämiseen tai ruoan toimittamiseen. Kerro meille tarpeistasi, me autamme valitsemaan parhaan mahdollisen ratkaisun, olipa sitten kyse omasta henkilöstöravintolasta tai lounassopimuksesta lähimpään Palmian ravintolaan. 

Hyvä lounas on osa hyvinvointia

Työntekijän kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa ruoka on suuressa roolissa. Terveellinen ja monipuolinen lounasvalikoima edesauttaa työssä jaksamista. Lounastauko viihtyisässä ympäristössä on paras mahdollinen lähtökohta energiselle ja tehokkaalle iltapäivälle. Olennainen osa hyvästä palvelusta koostuu tekevistä ja iloisista ihmisistä, palmialaisista.

Hyvän ruoan takana on toimiva resepti ja laadukkaat raaka-aineet. Uskomme yhdessä tekemiseen: meillä asiakkaat ja keittiön henkilökunta osallistuvat reseptien suunnitteluun yhdessä tuotekehityksemme kanssa.

Teemme monipuolista lounasruokaa höystettynä vegellä, luomulla, lähiruoalla ja teemoilla maailmalta - erikoisruokavaliot huomioiden.

Palveluratkaisut asiakkaan tarpeen mukaan

Kuuntelemme asiakasta, kehitämme uutta ja käytämme jo hyväksi havaittuja palveluratkaisuja:

  • Ruokalasta ravintolaksi -konsepti
  • Yhden lautasen malli
  • Parempi valinta -ateriat
  • Kahvilapalvelut
  • Ota ja nauti -mukaanmyynti
  • Streetbistro
  • Kokous- ja juhlapalvelut 

Sopivin palveluratkaisu haetaan aina yhdessä asiakkaan tarpeiden, tilojen ja tilojen käyttäjien tarpeiden perusteella.

Vastuullisuus

  • olemme vastuullinen ja suomalainen ravintolapalvelun tuottaja
  • Kaikilla palveluillamme on Avainlippu-merkki
  • noudatamme ravitsemussuosituksia
  • käytämme suomalaisia juureksia, kasviksia ja vihanneksia aina, kun se on mahdollista – huomioiden sesonkisaatavuuden ja laadun
  • emme käytä geenimanipuloituja raaka-aineita ja pystymme aina selvittämään raaka-aineidemme alkuperämaan
  • lounasruoan tuotesisällön voit tarkastaa aina lounaslistasivuiltamme tai Palmia Lounas -mobiilisovelluksesta
  • käytämme luomua: ravintolamme ovat Portaat luomuun -ohjelman tasolla 4 tai 5
  • Reilun kaupan tuotteet ovat olleet valikoimassamme jo vuodesta 2011
  • noudatamme WWF:n kalasuosituksia
  • suosimme suomalaisia kalalajeja kuten lahnaa, särkeä ja muikkuja.
  • käytämme suomalaista lihaa

Lue lisää vastuullisuus-sivuiltamme.

Ravintolamme löydät Uudeltamaalta mm. Helsinki, Espoo, Riihimäki ja Hämeenlinna. Katso ravintolahaku

Tutustu asiakastarinoihimme >

Ota yhteyttä

Mari Rantala

Myyntipäällikkö

050 547 7748

etunimi.sukunimi@palmia.fi

Palmian myynti

Myyntipalvelu

etunimi.sukunimi@palmia.fi

Lähetä viesti

Vastaanottaja:

Tutustu myös seuraaviin palveluihin