MENU

Piirivartiointi

Piirivartija on noussut autostaan ja seisoo auton oven vieressä.

Piirivartiointi kiertää, huolehtii ja tarkastaa, jotta sinä saisit nukkua

Piirivartiointi kiertää sovituissa kohteissa ja tarkastaa niin paloturvallisuusasiat kuin ilkivallan merkit. Koulutetut piirivartijamme hoitavat tarvittaessa hälytykset ja ilmoitukset.  Tavoitteena on aina, että asiakas saa kaikki tarvitsemansa turvapalvelut samalta luukulta.  

Piirivartioinnilla turvallisuutta

"Panostamme henkilökunnan koulutukseen. Piirivartiointi on liikkuvaa työtä ja sen onnistumista mitataan sillä, kuinka hyvällä prosentilla sovitut kierrokset saadaan suoritettua. Meillä ollaan hyvin lähellä sataa prosenttia".   

Kun kiinteistö, rakennustyömaa tai muu kohde kaipaa ylimääräisiä valvovia silmäpareja, suoraviivaisin ratkaisu on piirivartiointi. Piirivartijat kiertävät sovituissa kohteissa sovittuina aikoina.  

Piirivartioinnin tehtäviä voivat olla esimerkiksi  

  • Hälytystehtävät
  • Tarkistuskäynnit asiakkaan toimitiloissa ja kiinteistön alueella
  • Paloriskien hallintaan liittyvät tehtävät ja tarkastukset
  • Poistumis- ja ajoneuvotarkastukset
  • Tilojen avaus- ja sulkutehtävät

Käymme yhdessä asiakkaan kanssa läpi kohteen, johon piirivartiointia halutaan tilata ja mietimme, miten vartiointi järjestetään järkevimmin. Kohteiden mukaan sovitaan tarkastuskierrosten määrä ja aikataulut ja käydään läpi asiat, joita kohteissa halutaan valvoa.  

Meidän tavoitteenamme on tehdä asiakkaalle räätälöityä, toimivaa turvapalvelua. Usein paras kokonaisuus syntyy yhdistelemällä. Myös piirivartiointipalvelua voidaan täydentää muilla turvallisuusalan palveluillamme. Pakettiin sisällytetään usein esimerkiksi hälytyskeskuksen palvelut ja aulapalvelut. 

Panostamme henkilökunnan osaamiseen ja koulutukseen. 

"Me sovimme tietyt aikaikkunat sille, milloin piirivartijat tekevät kierroksensa ja mitä asioita kierroksella katsotaan. Jos tulee ilmi jotain rikokseen viittaavaa tai paloturvallisuuteen liittyvää, piirivartijamme hoitavat hälytyksen ja tarpeelliset ilmoitukset". 

Ota yhteyttä

Palmian myynti

Myyntipalvelu

[email protected]

Lähetä viesti

Juuso Taskinen

Ratkaisumyyntipäällikkö

040 596 8354

[email protected]

Vastaanottaja:

Tutustu myös seuraaviin palveluihin