MENU

Perussiivous

Toimitilahuoltaja siivoaa toimiston käytävää lattianpesukoneella.

Perussiivous pitää pinnat kunnossa ja pidentää kiinteistön käyttöikää

Pestyt ikkunat, vahatut lattiat, yläpölyt, joille on annettu kyytiä. Perussiivous taklaa ne paikat, joihin ei päivittäissiivouksessa puututa. 

Perussiivous pidentää parhaimmillaan kiinteistön elinkaarta

”Lika lähtee pesemällä! Aika monta kertaa on tullut todettua, että likakerroksen alta voi kuoriutua hyväkuntoisia pintoja ja materiaaleja."

Perussiivousta tehdään, jotta kiinteistö voisi hyvin ja sillä olisi pitkä, terve elinkaari. Jokaisessa kiinteistössä on kohteita, jotka pitää siivota, mutta ei päivittäin. Näitä kohteita taklaa perussiivous.  

Perussiivousta ovat esimerkiksi   

  • lattioiden pesut ja vahaukset/hoitokäsittelyt  
  • ikkunoiden pesu  
  • tuolien ja kalusteiden pesu  
  • tekstiilipesu  
  • yläpölyjen poisto  

Perussiivouksen töistä voi sopia jo silloin, kun tekee sopimusta ylläpitosiivouksesta. Näin päivittäissiivous hoituu automaattisesti ja kalenteriin saadaan jo hyvissä ajoin perussiivouksen päivämäärät. Perussiivouksen voi myös tilata tarpeen mukaan. Säännölliset perussiivoukset pitävät kiinteistön pinnat kunnossa. Huolellinen pölynpoisto vaikuttaa myös sisäilman laatuun.  

Jos olet esimerkiksi myymässä tai vuokraamassa tiloja, on syytä saada pinnat näyttämään niin hyviltä kuin mahdollista. Perussiivous auttaa myös tämän tapaisissa tilanteissa. Kun lattiat on vahattu ja yläpölyt pyyhitty, kiinteistö esiintyy edukseen.   

 Kun tilassa tehdään perussiivousta, tilan käyttäjien kanssa täytyy myös sopia asioista etukäteen. Tilojen kalusteiden nostot ja siirrot täytyy sopia ja neuvotella. Tähän tarvitaan siivouksen asiantuntijuutta. Kutsu meidät kartoituskäynnille – voimme miettiä yhdessä, millainen siivous olisi tarpeen. Kiinteistön omistajan lisäksi myös vuokralaiset voivat tilata omiin tiloihinsa meiltä siivouksia.   

Tiesitkö?

Perussiivous on fyysisesti raskaampi työ kuin ylläpitosiivouksen suorittaminen. Se vaatii hyvää suunnittelua ja hyvää ergonomiaa.   

Kutsu meidät kartoituskäynnille!

Annamme tarjouksen sen mukaan ja aikataulutamme siivouksen tarjouksen pohjalta.

”Jos asiakas tilaa säännöllisen perussiivouksen, hän säästää siinä aina lopulta rahaa. Silloin pinnat eivät pääse huonoon kuntoon eikä pölykertymää tule niin paljoa, että jouduttaisiin remontoimaan ennen aikojaan. Säännöllisyys ja jatkuvuus ovat tärkeitä perussiivouksen teettämisessä."

Ota yhteyttä

Palmian myynti

Myyntipalvelu

[email protected]

Lähetä viesti

Elina Snellman

Ratkaisumyyntipäällikkö

050 341 6239

[email protected]

Vastaanottaja:

Tutustu myös seuraaviin palveluihin