MENU

Päiväkotiruokailu

Päiväkotilapsi syö puuroa pöydän ääressä ruokaliina kaulassaan.

Päiväkotiruokailu on oppimisretki makujen maailmaan

Hoitopäivän aikana ruokaillaan monta kertaa, joten ruoan on oltava maistuvaa. Valmistamme päiväkoteihin hyvänmakuista ja terveellistä arkiruokaa, jossa maistuvat tutut ruokalajit ja kansainväliset maut, ruokasesongit ja teemaviikot. Huolehdimme yhteistyössä tilaaja-asiakkaidemme kanssa myös alueellisen ruokaperinteen säilymisestä. 

Sydänystävällistä ja vastuullisesti tuotettua ruokaa

“Päiväkodin ruokailuhetket ovat iloisia oppimisretkiä makujen maailmaan. Maistuva ja terveellinen ruoka antaa pienestä pitäen hyvän pohjan kasvulle ja hyvinvoinnille. Palmia on luotettava yhteistyökumppani päiväkotien arjessa. Asiantuntemuksemme ja pitkä kokemuksemme takaavat, että päiväkotiruokailu toteutetaan laadusta tinkimättä, asiakkaiden toiveiden mukaisesti ja kustannustehokkaasti”.

Päiväkotiruoan tehtävänä on tukea uusien makujen opettelua ja ohjata lasten makumieltymyksiä terveyttä edistäviin ruokavalintoihin. Kokopäivähoidossa aamiainen, lounas ja väliateriat kattavat yhteensä noin ⅔ osaa ravinnontarpeesta, jonka vuoksi ravitsemislaadulla on väliä. Ruokalistan suunnittelussa ja raaka-aineiden valinnassa pohjana ovat ikäryhmäkohtaiset ravitsemussuositukset.

Palmialle myönnetty Sydänmerkki viestii päiväkodeissa tarjottavan ruoan parhaasta mahdollisesta ravitsemuslaadusta. Palvelemme osaavasti myös ravitsemuksen erityistilanteissa, kuten allergia- ja muissa erityisruokavalioissa.

“Päiväkotiruokailu ohjaa lapsia kestävään ruokailuun. Panostamme toiminnassamme ympäristön ja ilmaston kannalta parempiin ratkaisuihin käyttämällä suomalaisia, vastuullisesti tuotettuja sekä ravitsemuskriteerit täyttäviä raaka-aineita. Kotimaisuusasteemme on korkea (79%). Teemme myös yhteistyötä asiakkaidemme kanssa lähialuehankintojen edistämiseksi”.

Ruokailoa ja ruokakasvatusta

Ruokakasvatus on uusien makujen maistelua, ruokailoa sekä yhdessä oppimista. Tuemme ja kannustamme päiväkotien ruokakasvatusta Sapere-menetelmän mukaisesti. Meiltä saa maistuvat ja räätälöidyt tuotepaketit päiväkodin toimintatuokioihin, kuten kasvisten maisteluun ja leivontaan.

Olemme läsnä ja lähellä joka  päivä

Ruokapalvelussamme korostuvat inhimillisyys ja asiakaslähtöisyys. Työntekijämme ovat joka päivä läsnä ja lähellä toimipisteissämme. Hyvän yhteistyön pohjana on jatkuva vuoropuhelu asiakkaidemme kanssa säännöllisissä asiakastapaamisissa sekä toiminnan laadun, kuten ruoan maun, rakenteen ja ravitsemussisällön, jatkuva seuranta ja raportointi.

Palmia on suomalainen Avainlippuyritys ja palveleva kumppani arkeen. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää päiväkotiruokaratkaisuistamme.

Lisätietoa Sydänmerkistä

Ota yhteyttä

Palmian myynti

Myyntipalvelu

[email protected]

Lähetä viesti

Sirpa Laakkonen

Ratkaisumyyntipäällikkö

040 154 7248

[email protected]

Vastaanottaja:

Tutustu myös seuraaviin palveluihin