MENU

Paikallisvartiointi

Lähikuva Palmian vartijan rintakyltistä

Paikallisvartiointi ja aulapalvelu – yhdessä ja erikseen asiakkaan asialla

Paikallisvartiointi huolehtii kiinteistön tai irtaimen omaisuuden turvallisuudesta ja aulapalvelu kiinteistön käyttäjien palveluista. Tärkeintä meille on kokonaisuus. Se, että asiakkaamme arki on meidän työmme ansiosta turvallisempaa. 

Paikallisvartiointi tekee arjesta turvallisempaa

"Meidän etujamme ovat joustavuus ja ennakkoluulottomuus, kun palvelua rakennetaan. Moni alan tekijä koetaan aika kasvottomana, meillä palvelun sujuvuus ja henkilökohtainen ote on vähän toisenlainen".  

Paikallisvartiointi voi olla esimerkiksi kiinteistön vartiointia kulunvalvontajärjestelmien avulla, kiertävää vartiointia tai rakennustyömaiden vartiointia. 

Paikallisvartijat huolehtivat kiinteistön ja irtaimen omaisuuden turvallisuudesta. Nimensä mukaisesti paikallisvartioinnissa työ keskittyy yhteen kohteeseen; onpa kyseessä Kansallismuseo, suurlähetystö, keskustakirjasto Oodi tai yksittäinen virastorakennus, paikallisvartioinnin työntekijät ovat paikan päällä ja tuntevat kohteensa. 

Olemme yksi suurimmista vartiointipalveluja tuottavista yrityksistä Suomessa. Meiltä löytyy kokemusta hyvin monenlaisten tilojen paikallisvartioinnista.  

Paikallisvartiointi ja aulapalvelu – miksi tyytyä vain yhteen?  

Paikallisvartiointimme toimii monissa kohteissa kiinteässä yhteistyössä tarjoamiemme aulapalvelujen kanssa. Nämä kaksi palvelua toimivat osittain samojen kysymysten äärellä: kulkuluvat ja kulunvalvontajärjestelmät sekä aulojen valvontakamerat ovat sekä aulapalvelun että paikallisvartioinnin työkaluja.  

Aulapalvelumme voi turvallisuuteen liittyvien tehtävien lisäksi mm. auttaa av-laitteiden ja etäyhteyksien luomisen kanssa, hoitaa kulkukortit ja asiakaspaikkojen pysäköintiluvat ja huolehtia postituksesta. Aulapalvelutyöntekijä on ensimmäinen kontakti yrityksen aulassa. Aulapalvelun työntekijämme ovat kielitaitoisia ja hyvin rutinoituneita erilaisiin asiakaspalvelutilanteisiin. 

Tärkeintä meille on kokonaisuus. Se, että asiakkaamme arki on meidän työmme ansiosta turvallisempaa.

"Kun puhumme perinteisestä turvallisuuspalvelusta, ei ole käytännössä mitään, mitä emme pystyisi tarjoamaan". 

Ota yhteyttä

Palmian myynti

Myyntipalvelu

[email protected]

Lähetä viesti

Juuso Taskinen

Ratkaisumyyntipäällikkö

040 596 8354

[email protected]

Vastaanottaja:

Tutustu myös seuraaviin palveluihin