MENU

Kokous- ja tapahtumapalvelut

Herkullisia cocktailpaloja sekä punaviinilaseja valkoisilla pöytäliinoilla

Herkullista tapahtumiin ja tilaisuuksiin

Hoidamme asiakkaiden toiveiden mukaiset kokous- ja tapahtumapalvelut räätälöidysti aina pienistä kokouksista ja tilaisuuksista isoihin edustustapahtumiin asti.

Valmistamme herkulliset tarjottavat kokouksiin ja tapahtumiin

“Ravintoloistamme saat ammattitaidolla valmistetut edustus- ja kokoustarjoilut, kuten menukokonaisuudet ja herkuttelutuotteet niin yritystilaisuuksiin ja kokouksiin. Hoidamme asiakkaiden toiveiden mukaiset kokous- ja tapahtumapalvelut räätälöidysti aina pienistä tilaisuuksista isoihin edustustapahtumiin asti”.

Maistuvat kokous- ja edustustarjoilut yrityksille

Hoidamme yritysten kokous- ja tapahtumatarjoilut vankalla ammattitaidolla pienistä kokouksista räätälöityihin asiakastilaisuuksiin asti. Pitkä kokemuksemme valtiovierailujen ja kuninkaallisten kestitsemisestä takaa sen, että hoidamme vaativimmatkin edustustilaisuudet ja kansainvälisten vieraiden tarjoilut asiantuntevasti.

Tilaisuuden arvoiset puitteet

Palmia ravintoloiden edustavat kabinetit ja tapahtumatilat luovat arvokkaat puitteet yritystilaisuuksille. Tyylikkäistä tiloistamme löydät vaihtoehtoja erikokoisiin ja -luonteisiin tilaisuuksiin.

Palveleva verkkokauppa

Verkkokaupastamme voit tilata vaivattomasti herkulliset kokous- ja juhlatarjottavat, take away -lounaat sekä juhlapyhien herkkukassit. Tuotteet saat kätevästi mukaan ravintoloista sekä kotiin tai työpaikalle toimitettuna.

Palmian kokoustiloja voit katsella ja varata täällä

Ota yhteyttä

Vastaanottaja:

Tutustu myös seuraaviin palveluihin