MENU

Kiinteistöpalvelut

Insinööri puhuu puhelua business parkin avoimessa rappukäytävässä.

Kiinteistöpalvelut kymmenien vuosien kokemuksella

Asiakkaamme saavat kustannustehokkaita ja ekologisesti suunniteltuja kiinteistöpalveluja. Olemme tehneet vuosikymmenien ajan töitä mm. päiväkoti- ja koulukiinteistöissä ja ymmärrämme kiinteistön omistajien tahtotilan lisäksi vaativien käyttäjäasiakkaiden tarpeet.

Monipuoliset kiinteistöpalvelut joka päivä yli miljoonaan neliöön

Huolehdimme kiinteistöistä, jotta niiden käyttäjät viihtyvät ja tuntevat olonsa turvalliseksi. Asiakkaamme saavat kustannustehokkaita ja ekologisesti suunniteltuja kiinteistöpalveluja uusimman teknologian ja osaavan, sitoutuneen henkilöstön avulla.

Palvelut räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaan, ja he saavat kaikki kiinteistön huoltoon ja hoitoon liittyvät palvelut samasta paikasta.

Huollamme ja ylläpidämme yli miljoonaa neliötä päivittäin pääkaupunkiseudulla ja muualla Suomessa

  • taloyhtiöissä
  • julkisissa kiinteistöissä
  • teollisuuslaitoksissa
  • business parkeissa

Teemme päivittäin töitä sen eteen, että asiakkaamme voivat keskittyä omaan ydintehtäväänsä ja kuuntelemme aidosti, mitä tarpeita asiakkaillamme on kiinteistöjen arvon säilyttämiseen liittyen. Kohtaamme asiakkaamme kumppaneina sekä kehitämme ja kehitymme yhdessä heidän kanssaan.

Olemme tehneet vuosikymmenien ajan töitä mm. päiväkoti- ja koulukiinteistöissä ja ymmärrämme kiinteistön omistajien tahtotilan lisäksi käyttäjäasiakkaiden tarpeet. 

Ota yhteyttä

Kiinteistöhuollon päivystys

24 h

0303 22333

Vastaanottaja:

Tutustu myös seuraaviin palveluihin