MENU

Kiinteistönhoito

Kiinteistönhoitaja nostaa Suomen lippua yhdessä pienen pojan kanssa kiinteistön pihalla.

Kiinteistönhoidon palettiin kuuluu valtava määrä tavallisia asioita, jotka pitävät kiinteistön kunnossa vuodesta toiseen.

Hyvin hoidettu kiinteistö kestää aikaa, käyttöä ja katsetta. Kun kiinteistönhoito on hyvissä käsissä, ei rakennuksen käyttäjän tarvitse käyttää aikaa toimivuudesta huolehtimiseen eikä turvallisuusasioiden pohtimiseen.  

Kiinteistönhoito pitää rakennuksesta huolta

“Kiinteistönhoidon puitteissa voidaan myydä eri asioita, joita asiakas tarvitsee. Joku voi ostaa pelkät ulkohoitotehtävät tai vaikka teknistä kiinteistönhoitoa, toiset haluavat kokonaisvaltaista kiinteistönhoitoa”.  

Kiinteistönhoito on huoltoa, ennaltaehkäisyä ja valvontaa. Se on pihojen siisteyden ylläpitoa, talven lumitöitä, tilojen lampunvaihtoja, vuotavien hanojen tarkistamista, viemärien avaamista ja paljon muuta. 

Kun kiinteistönhoitaja on paikalla, homma on aina hanskassa kuin entisaikojen talonmiehillä tai mytologian kotitontuilla. 

Kiinteistönhoidon tehtäviin kuuluvat muun muassa 

  • viemärien avaamiset käsityökaluin
  • suodattimien vaihdot 
  • puhdistamista 
  • huoltoa 
  • ennaltaehkäisyä 
  • valvontaa 

Useimmille asiakkaille on tärkeintä, että kiinteistön arvo säilyy ja tiloissa on hyvät sisäilmaolosuhteet, sopivan lämmintä ja hyvä ilmanvaihto. Toimiva valaistus varmistaa, että kiinteistö on turvallinen käyttäjälleen. Paljon tavallisia asioita, joiden takaa löytyvät ammattimaiset tekijät.  

Kiinteistönhoitotiimimme toimii hyvin erilaisissa kohteissa. Valikoimasta löytyy muun muassa  

  • kouluja 
  • päiväkoteja 
  • teollisuus- ja tuotantolaitoksia 
  • asuinkiinteistöjä 

Turvallisuus ensin  

Kiinteistönhoidon ensimmäinen tavoite on aina turvallisuus. Hoitamiemme kiinteistöjen joukossa on paljon kouluja ja päiväkoteja. Kattokierroksilla varmistetaan, ettei vesi pääse kiinteistöön sisään ja ettei lunta putoa katoilta. 

Palveluja suunnitellessa haluamme kuunnella asiakasta. On asiakkaan etu, että he saavat kaikki kiinteistön huoltoon ja hoitoon liittyvät palvelut samasta paikasta. 

Usein asiakas ostaa kiinteistönhoitopalvelua omistamiinsa kiinteistöihin, mutta käyttäjät taas ovat aivan eri organisaatioista. Tyypillisimmillään ostaja on kaupunki tai kunta, käyttäjiä taas ovat koulun rehtori, opettajat, oppilaat ja vanhemmat. Me saamme palautetta käyttäjiltä palautejärjestelmämme kautta ja pystymme reagoimaan puutteisiin nopeasti. Pystymme toimimaan linkkinä käyttäjän ja kiinteistön omistajan välillä. 

Meidän kanssamme toimiessa parasta on, että asiakas saa yhdellä ovenavauksella monen palvelun narun päästä kiinni. Meiltä löytyvät ympäristö- ja laatuasioiden sertifikaatit ja olemme kotimainen tekijä.

“Meillä kannustetaan työntekijöitä tutkinnon hankkimiseen, vaikka sitten oppisopimuksen kautta. Se tuo myös meille paljon uutta ja kivaa, opiskelijat tekevät projekteja ja harjoitustehtäviä, joita voidaan sitten hyödyntää uusien tekijöiden perehdyttämisessä. Työntekijöiden koulutus ja ammattitaito ovat ihan ykkösjuttuja”. 

Ota yhteyttä

Kiinteistöhuollon päivystys

24 h

0303 22333

Palmian myynti

Myyntipalvelu

[email protected]

Lähetä viesti

Vastaanottaja:

Tutustu myös seuraaviin palveluihin