Meille on tärkeää suunnitella ja valmistaa hoivakodeissa asuville ja siellä ruokaileville senioreille juuri heille soveltuvaa, ravitsemussuositusten mukaista ruokaa, sillä ravitsemustila on kiinteästi yhteydessä ikääntyneiden ihmisten terveydentilaan ja toimintakykyyn.
Asiakaslähtöisen palveluntuottaminen vaatii kohderyhmän hyvää tuntemusta, vuosikymmenten kokemuksella voimme luoda ja edelleen kehittää asiakaslähtöistä tuotesuunnittelua ja –valikoimaa. Joustavilla palveluratkaisuilla pyrimme tukemaan palvelun tilaajaa onnistumaan ydintehtävässään. Kotimaisena ja vastuullisena palvelun tuottajana meillä on halu luoda pysyviä asiakassuhteita, siksi yhteistyössä panostamme vuoropuheluun niin palvelun tilaajan kuin palvelun käyttäjänkin kanssa.
Monipuolinen ja herkullinen ruoka on osa ikäihmisten hyvää hoitoa
Monipuolinen ravinto on osa hyvää hoitoa. Ravitsemustila on kiinteästi yhteydessä ihmisten terveydentilaan ja toimintakykyyn. Ruokapalvelut tukevat palvelukeskusten aktiivista toimintaa ja asiakkaiden toimintakyvyn ylläpitämistä. Suunnittelemme ja valmistamme palvelukeskuksissa asuville ja siellä ruokaileville juuri heille soveltuvaa, ravitsemussuositusten mukaan valmistettua ruokaa. Tutustu ikääntyneiden ravitsemussuosituksiin. Koska vain nautittu ateria on ravitseva, kiinnitämme erityisesti huomiota myös ruoan houkuttelevaan ulkonäköön.
Ateriakokonaisuuksien ja ruokalistojen hyvällä suunnittelulla voimme taata vaihtelevaa ja monipuolista ruokaa, ja samalla omalta osaltamme ylläpitää ikääntyneiden terveyttä ja elämänlaatua.
Palvelualttiit työntekijämme ovat avainasemassa kokonaisvaltaisesti virkistävän ruokahetken onnistumisessa. Meille on tärkeää olla hoivakotien asukkaita kohtaan arvostavia päivittäisissä kohtaamisissa, ja haluamme osaltamme tehdä ruokailuhetkistä heille myönteisiä kokemuksia.
Valmistamme ja toimitamme hoivakoteihin sekä palvelukeskuksiin koko päivän ateriat: