Kallion korttelin ravintolapalvelut panostavat laatuun

Kallion korttelissa syödään aina hyvin. Monipuolinen ja maukas lounasbuffettimme on katettuna joka arkipäivä lounasravintola Kuntakalliossa. Tyylikäs ja korkeatasoinen edustusravintolamme Kalliokivi palvelee tilausravintolana sekä kokous- ja juhlatarjoiluissa. 

Onnistuneen kokouksen salaisuus löytyy herkullisista tarjoiluista. Upeasti uudistettu ravintolasali tarjoaa viihtyisän miljöön ja ammattitaitoinen keittiö pitää kokousvieraasi tyytyväisinä pitkinäkin palaveripäivinä. Kokousvieraille katetaan aamukahvibuffet ravintolaamme tai asiakkaan toiveesta tarjoilut saadaan katettua myös kokous- ja kabinettitiloihin. Korkeatasoiset a la carte ja buffet -lounaat sekä ilta- ja edustustilaisuudet hoituvat tyylikkäästi vankalla ammattitaidolla. 

Ravintolapalvelumme vastaa kattavasti kaikiin arjen nälkäisiin hetkiin

Tarjoamme kaikki ateriapalvelut tarpeen mukaan: aamiainen, lounasravintola, kahvilapalvelut, välipalat, kokoustarjoilut ja päivän päätteeksi myymme ruokaa mukaan. Henkilöstöravintoloissamme ja lounasravintoloissamme tarjoamme ravitsevaa ja hyvää ruokaa. Teemme puhtaista raaka-aineista lounasruokaa, jota höystävät vege, luomu- ja lähiruoka sekä teemat maailmalta. Hyvän ruoan takana on toimiva resepti ja laadukkaat raaka-aineet. Uskomme yhdessä tekemiseen: meillä asiakkaat ja keittiön henkilökunta osallistuvat reseptien suunnitteluun yhdessä tuotekehityksemme kanssa.

Kallion korttelissa toimii kaksi ravintolaa ja kahvila

1

Kallion korttelin viihtyisässä ja avarassa aulakahvilassa tarjoillaan päivittäin Hyvän Olon aamiainen puuroineen. Pikkunälkään kahvilasta löytyy mm. täytettyjä sämpylöitä ja makeita kahvileipiä sekä muita välipaloja ja ihania erikoiskahveja.

2

Tilausravintola Kalliokivessä kokousasiakkaamme nauttivat aamulla ja iltapäivällä kahvitorin antimista ja kokouslounaan, joka sisältää runsaan alkuruokabuffetin ja kaksi herkullista lämminruokavaihtoehtoa. Meillä on tarjolla myös á la carte -menu A-oikeuksineen.

3

Lounasravintola Kuntakallio tarjoaa viihtyisän ruokailuhetken uudistetussa ravintolassa joka arkipäivä klo 10.30–14.00. Lounaslistalta löytyy kotimaisia ja kansainvälisiä makuja, luomua, kasvisherkkuja unohtamatta. Tarjoamme päivittäin kolme lämmintä lounasvaihtoehtoa ja keiton. Lounas sisältää juoman, lisäkesalaatin, leivän ja jälkiruoan. 

Ota yhteyttä

Vastaanottaja:

Tutustu Kallion Korttelin kokoustiloihin