Kallion kortteli on täyden palvelun kokouskeskus

Kallion korttelissa kuntatalolla on laadukkaat ja monipuoliset kokoustilat, jotka ovat varusteltu nykyaikaisella tekniikalla ja kattavin oheispalveluin.  Kuntatalolla on pitkä historia ja sen puitteita on uudistettu ja remontoitu vastaamaan nykyaikaista kokouskeskusta, jossa on monipuoliset kokous- ja koulutustilat. 

Meillä panostetaan laatuun ja onnistuneen kokouksen salaisuus löytyykin hyvin järjestetystä tilaisuudesta ja herkullisista tarjoiluista. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa järjestämään asiakaslähtöisen ja yksilöllisen tilaisuuden jokaisen kokoustavan asiakkaan omia tarpeita kuunnellen. Voit kokoustaa turvallisesti ja luottaa siihen, että henkilökuntamme pitää kaikista asiakkaistaan hyvää huolta. Järjestä siis vaivatta kokous jossa vieraasikin viihtyvät ja tekniikka pelaa. Aula- ja kokousisäntämme ovat paikalla varmistamassa päivänne sujuvuuden myös tekniikan ja tarjoiluiden osalta. Kokouspakettimme sisältää nykyaikaisesti varustetun tilan sekä kattavat tarjoilut kokouspäivään tai ne voidaan räätälöidä mieleiseksenne.

Rakennuksen miljöö on mielenkiintoinen ja erittäin viihtyisä – et voi olla törmäämättä taiteeseen ja kuuluisa ”vaakunakäytäväkin on nähtävissä”. Talon käyttäjäkunta on varsin laaja ja tilaisuuksia järjestetään monenlaisia, kuten kuntasektorin hallituksen kokouksista suurempiin seminaareihin ja kaiken kokoisten yritysten järjestämiin kokous-, koulutus- ja tiimipäiviin. Tiloja voi vuokrata kaikki monipuolisia puitteita tarvitsevat. Iltajuhlat järjestyvät kätevästi viihtyisässä yksityisravintolassa tai muuntautumiskykyisen aulakahvilan tiloissa. Menuvalikoimat koostuvat rennoista buffeteista ja ala carte –tasoiset menukokonaisuudet vaihtuvat kausien mukaan. Yhteistyökumppaneidemme laajasta valikoimasta löytyy ohjelmat kokouspäivän oheen kuin iltaankin. Kallion kortteli on täyden palvelun kokouskeskus.

Kokouspaketit

1

Kysy lisää myyntipalvelustamme. Räätälöimme teille sopivan kokonaisuuden toiveisiinne perustuen. 

2
3

Ota yhteyttä

Vastaanottaja:

Tutustu Kallion Korttelin kokoustiloihin