MENU

Ajankohtaista

Vaihdoksia Palmian johtoryhmässä

24.11.2021 12:13

Palmiassa tapahtuu muutoksia myynnin ja ravintola- ja ruokapalvelujen liiketoimintajohdossa.

Palmian myyntijohtaja vaihtuu myyntijohtajamme Reijo Kähärin lopetettua tehtävässään 19.11.2021. Hän siirtyy myöhemmin toisen työantajan palvelukseen.

Reijo Kähäri aloitti uransa turvallisuuspalvelujen johdossa Palmian toimiessa vielä liikelaitoksena. Hänen vastuuvuorollaan turvallisuuspalvelujen toiminta laajeni ja muun muassa metron järjestyksenvalvonnan toimeksianto käynnistyi. Palmian yhtiöittämisen jälkeen hän siirtyi kehittämään ja johtamaan myyntiä avoimille markkinoille tähtäävän kasvustrategian mahdollistamiseksi.

Palmia kiittää Reijo Kähäriä pitkästä ja monimuotoisesta yhteistyöstä sekä toivottaa onnea tulevaan!

Palmia foodsin eli ravintola- ja ruokapalvelujen liiketoimintajohdossa tapahtuu vaihdos myöhemmin ensi vuoden puolella. Liiketoimintajohtaja Pia Julin siirtyy Fintraffic Raide Oy:n toimitusjohtajan tehtävään huhtikuun alussa 2022.

Pia Julin on rakentanut Palmiassa ruokatuotannon prosesseja sekä kehittänyt voimakkaasti toimintatapoja koulu- ja päiväkotiruoan, sairaala- ja hoivaruoan sekä ravintolatoiminnan toimialoilla. Hän jatkaa työskentelyä Palmiassa ja on mukana asiakaskontakteissa normaalisti maaliskuun 2022 loppuun saakka.

Jatkossakin asiakkuuksista vastaavat toimialajohtajat ja palvelupäälliköt työskentelevät yhteisissä projekteissa ja palvelutuotannossa omien vastuualueidensa mukaisesti.