MENU

Ajankohtaista

Asetelmassa kasvisruokakulhoja

Uusi upea ravintola Helsinki

1.03.2022 08:27

Avaamme uudistuneen ravintolan 7.3.2022. Ravintola on toiminut aikaisemmin Kaupungintalon ravintola nimellä.

Uusi upea ravintola Helsinki

Ravintolan uusi ilme on kodikas, viihtyisä ja raikas. Ravintola Helsinkiin on helppo tulla ja viihtyä. Kaikki ovat tervetulleita aamiaiselle, lounaalle, kahville, ostoksille, tapaamaan ystäviä ja viettämään aikaa yhdessä. Tavoitteena on, että ravintolasta muodostuu kaikkien yhteinen olohuone.

Uudistettu ravintolamme haluaa erityisesti kunnioittaa koko Helsingin ruokakulttuuria ennen ja nyt, tuomalla esiin helsinkiläiset maut ja perinteet sekä raaka-aineiden alkuperän ja tuottajat niiden takana.

Vastuullisuus näkyy ravintolamme tarjonnassa myös uudistuksen jälkeen: luomu, Sydänmerkki, ResQ -Club, Kamukuppi, Reilu kauppa, sertifioidut kalat. Palmiassa käytössä olevat liha- ja maitotuotteet, kananmunat sekä hiutaleet ja suurimot ovat aina kokonaan suomalaisia. Lisäksi lähes kaikki juustot, juurekset ja peruna ovat suomalaisia, poikkeuksen saattavat muodostaa tietyt sesonki- tai erikoistuotteet.

Lounas

Lounasruokailu rakentuu aina neljään selkeästi toisistaan erottuvaan makumaailmaan. Buffetissa on tarjolla myös runsas, raikas ja maukas salaattivalikoima, jossa hyödynnetään CiiYou-yhteistyön kautta vastuullisesti 'pelastettuja' kasviksia. Kokonaisuuden täydentää oman leipomon leipävalikoima ja herkulliset levitteet. Höyryävän herkullinen keitto saa oman uuden tarjoilupisteen.

Helsinki International: Tarjoaa makumatkoja maailmalle paikallista otetta unohtamatta.

Stadin Klassikot: Perinteistä stadilaista kotiruokaa 2020-luvun näkemyksellä.

Vireät: Tämä on kaupungin raikkain lounas. Raikkaus tarkoittaa terveellistä, maukasta ja kevyttä vegaani-, kasvis-, kala- ja kanaruokaa.

Kahvila

Kahvila varmistaa, että kahvin ja pullan tuoksua riittää koko päiväksi. Päivä alkaa yön yli haudutetuilla ja aamulla tarjolle nostettavilla puuroilla. Kahvilasta löytyy smoothiet, ruokaisat sandwichit ja täytetyt patongit, jotka sopivat hyvin kevyeksi lounaaksi tai tuhdimmaksi välipalaksi. Kahvilassa on iso kattaus erilaisia kuumia juomia mm. Reilun Kaupan Luomukahvi ja -tee, erikoiskahvit. Kahvin kanssa voi herkutella paikan päällä paistetuilla pullilla sekä Helsinki-leivoksilla ja cookiella.

AllDay Breakfast: Tarjoaa mahdollisuuden maukkaan brunssiaamiaisen nauttimiseen vaikkapa lounaan tilalla.

Delisalaatti: Monipuolinen kattaus tuoreita ja sesonginmukaisia salaattivaihtoehtoja. Valitse itse sopiva kokonaisuus ja nauti.

Bistro

Bistro-konsepti uudistuu kokonaan! Bistron uusi FastLane tarjoilee asiakkaille laadukkaita, herkullisia lounaita nopeustakuulla. Pitkälle esivalmisteltujen annosten ansiosta saat ruoan pisteeltä heti mukaasi –ilman odotusta. Tarjolla on kaksi nopeaa ja herkullista bistro-lounasvaihtoehtoa.

D3sserts

Lounasruokailu on mukava lopettaa parempaan jälkiruokavalikoimaan. Valitse omat jälkkäriherkkusi kolmesta päivittäin vaihtuvasta jälkiruoasta: terveellinen ja raikas, klassinen ja makea sekä trendikäs ja yllätyksellinen.

Ravintola Helsinki sijaitsee Sofiankadulla kaupungin sydämessä Kauppatorin ja Tuomiokirkon välissä, rauhallisella sisäpihalla.

Toivotamme kaikki tervetulleeksi tutustumaan ravintolaamme!

Uutiseen liittyvät palvelut