MENU

Ajankohtaista

Turvallisuuspalvelut kasvaa voimakkaasti pääkaupunkiseudulla

4.04.2022 16:45

Aloitimme turvallisuuspalvelut Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveystoimialan kohteissa 1.4.2022. Kyseessä on yksi Suomen suurimmista turvallisuuspalvelujen toimeksiannoista.

Huhtikuusta alkaen työskentelemme laajalla skaalalla monenlaisissa kohteissa kuten sairaaloissa, erilaisilla klinikoilla, toimistoissa, erityisryhmien sekä nuorison parissa Helsingin alueella. Palvelu sairaalakohteissa vaatii työskentelyä 24/7.  Kaiken kaikkiaan työskentelemme yli 20 kohteen auloissa, asiakastiloissa ja valvomoissa. Työhön kuuluu myös liikkuvien yksiköiden palvelua eli piiri- ja hälytysvalvontaa.

Tärkeintä on asiakkaiden kohtaaminen ja opastaminen

”Työmme pääpaino on turvallisen ympäristön luominen kaikille asiakkaille sekä kohteiden työntekijöille”, toteaa toimialajohtaja Jyrki Lahtinen Palmian turvallisuuspalveluista. ”Erityisesti sosiaalialalla työskentely edellyttää kohteen ja asiakkaiden tilanteen kokonaisvaltaista huomioimista, ymmärtämistä ja hyviä vuorovaikutustaitoja”, Lahtinen jatkaa.

Tässä toimeksiannossa, kuten turvallisuuspalveluissa muuallakin, työhön kuuluu asiakasneuvontaa, asiakkaiden ohjaamista ja muita, kohteiden henkilökuntaa avustavia työtehtäviä.

Hyvää yhteistyötä sosiaali- ja terveysalan toimijoiden kanssa

Olemme jo pitkään tuottaneet palveluja sosiaali- ja terveysalalle. Yhteistyö on toiminut hyvin ja tuonut uusia tekemisen tapoja.

”Avoimuus ja hyvä kommunikaatio asiakkaan työntekijöiden ja työnjohdon kesken on luonut toimivia työtiimejä ja tuonut tekemiseen toimivan arjen”, kertoo Lahtinen. ”Yhteisesti asioista keskustelemalla olemme aina saavuttaneet molempia osapuolia tyydyttävän lopputuloksen”, hän jatkaa.

Työntekijöiden aktiivinen oman työnsä kehittäminen on tuonut tehokkuutta ja hyötyä sekä asiakkaille että Palmialle palveluntuottajana. 

Turvallisuuspalvelujen kasvun rekrytoimme uusia työntekijöitä

Vuoden 2022 alkupuoliskolla haemme yhteensä noin 150 uutta työntekijää erilaisiin työtehtäviin turvallisuuspalveluihin. Tarve on suuri niin kesätyöntekijöille kuin uusille työntekijöille muun muassa metro- ja raitioliikenteen järjestyksenvalvontaan sekä paikallis- ja piirivartiointiin. Myös Helsingin kaupungin sote-alan kilpailutusvoittomme vaati kymmeniä uusia työntekijöitä. Turvallisuuspalvelujemme laajentuva toiminta ja laaja palveluvalikoima tarjoaa uusille ja nykyisille työntekijöille monipuolisia työskentely-, etenemis- ja opiskelumahdollisuuksia.

 Lue lisää turvallisuuspalvelujen työpaikat-sivulta

 

 

Uutiseen liittyvät palvelut