MENU

Ajankohtaista

Suomalaisen ruoan päivää juhlistetaan 4.9.

3.09.2019 15:42

Meillä Palmiassa jokainen päivä on suomalaisen ruoan päivä.

Ruokatieto lanseeraa maailman ensimmäisen Suomalaisen ruoan päivän, jota juhlistetaan 4.9.2019. Suomalainen ruoka on ansainnut oman päivän: maamme ruoka on ainutlaatuinen ja maistuva yhdistelmä puhtautta, osaamista ja vastuullisuutta. Nimikkopäivän avulla halutaan nostattaa suomalaista ruokaa ja sen tekijöitä sekä vahvistaa kuluttajien tietoisuutta ruoan suomalaisesta alkuperästä. Suomalaisen ruoan päivä haastaa tekemään tietoisia ruokavalintoja.

Palmia käyttää suomalaisia raaka-aineita

Käytämme suomalaisia raaka-aineita aina, kun se on mahdollista – huomioiden luonnollisesti sesonkisaatavuuden ja laadun. Esimerkiksi tuorelihat, siipikarja, maitotaloustuotteet, kananmunat ja perunat ovat aina suomalaisia. Kaikkien elintarvikkeiden kotimaisuusaste on noin 75-80 prosenttia. Valmistamme aterioita päiväkotilapsille, koululaisille, opiskelijoille, lounasruokailijoille, ikäihmisille sekä sairaalapotilaille. Aterioitamme nauttii päivittäin yli 30 000 asiakasta.

Tavoitteenamme on huomioida ympäristönäkökohdat ruokatuotantoketjussamme aina tuotekehityksestä ja henkilöstömme ympäristöosaamisen jatkuvasta parantamisesta raaka-aineiden hankintaan, kuljetukseen, tuotteiden valmistamiseen ja jätteiden keräilyyn asti.

Hyvää ja herkullista Suomalaisen ruoan päivää kaikille!

Uutiseen liittyvät palvelut